4 thoughts on “WINSTROL – OOK BEKEND ALS STANOZOLOL, STROMBA OF WINNY

 1. WAAROM WINSTROL KOPEN?
  Winstrol ook bekend onder de naam stanozolol, Winny of Stromba is een van de meest populaire anabolen steroïden te koop om te cutten oftewel droog trainen. Om goed te cutten is het erg belangrijk om op de juiste manier te beginnen, het belangrijkste aspect van cutten is vet verbranden, en toch zo veel mogelijk spiermassa te behouden. Vetverbranden met behoud van je spiermassa wordt ook wel cutten, rippen of droogtrainen genoemd. Door cutten Krijg je meer definitie, zodat je spieren zichtbaarder worden en meer aan de oppervlakte komen te liggen, door het vet om je spieren sterk te verminderen. De meest belangrijkste reden dat bodybuilders en andere (amateur) atleten Winstrol kopen is om de krachtige vetverbrandende eigenschappen.

 2. WINSTROL EFFECT
  Omdat Winstrol / stanozolol levertoxisch is het raadzaam om niet langer dan 8 weken door te gaan met oraal in nemen van Winstrol bij een normale dosis van 50mg per dag. Winstrol injecteren is daarom beter en interesant, echter wanneer je Winstrol injecteerd moet je het dagelijks doen totdat de kuur is afgelopen. Winstrol zorgt voor een explosieve toename in kracht om het droogtrainen maximaal te bevorderen. Winstrol aromatiseert niet dus je zal geen problemen onder vinden met vocht vasthouden. Winstrol word vaak gebruikt als laatste middel van een cut kuur om je krachten een extra boost te geven om efficient te kunnen droog trainen. Winstrol is ook erg populair bij duursporters omdat Winstrol/ Stromba de aanmaak van rode bloedlichamen bevordert.
  =Winstrol Bestellen
  Let op! Na een Winstrol only kuur is het niet echt nodig om een nakuur met Nolvadex en/of Clomid te gebruiken maar het is verstandig om het wel te doen voor sneller en beter herstel. Een betere optie is om Winstrol te injecteren, dit moet dan echter elke dag gebeuren wat voor veel mensen een struikelblok is.

 3. WINSTROL KUUR
  Winstrol only is een geschikte kuur voor beginners voor een kracht boost of voor efficient droog trainen. Als je alleen Winstrol / Stanozolol gebruikt dan is een nakuur niet echt noodzakelijk, waar wij adviseren het wel om sneller te herstellen. Na kuren is het beste met nolvadex vier weken op 20mg. Stacken met Winstrol kan heel goed met Anavar voor een stevige cut of om een kuur van boldenone en testosteron af te sluiten in de laatste 6-8 weken. Een kuur met Winstrol en Turinabol is perfect voor extra kracht en meer spiermassa. Winstrol kuur gecombineerd met Dianabol is een zware kuur om veel kracht en spiermassa te verkrijgen, niet voor beginners. Winstrol kuur in combinatie met Testosteron Propionate om massa in je spieren maximaal te behouden tijdens droog trainen.
  Na een Winstrol kuur is het wijsheid om toch een goede nakuur met Nolvadex of Clomid te nemen om op zeker te spelen.

 4. BIJWERKING WINSTROL
  Bij het gebruik van winstrol / stanozolol is het mogelijk dat de gebruikelijke DHT-gerelateerde bijwerkingen kunnen onstaan. Houd je in ieder geval ten alle tijden aan de gouden regels om Winstrol veilig te gebruiken.

Comments are closed.