One thought on “Werking van HGH  

 1. Waar het nu het hele verhaal nu al om draait is dit: Als HGH verminderd gaat het verouderingsproces sneller
  Op een leeftijd van 25 jaar is het HGH niveau in het lichaam ongeveer 600ug. Maar op een leeftijd van 60 kan dit niveau zijn gezakt tot 15% van het oorspronkelijke, wat neer komt op zo´n 90ug of nog minder! Erger is dat veel mensen zo´n ongezond leven leiden, dat de 15% voor die mensen al op een leeftijd van 40 jaar is bereikt. U kunt deze mensen herkennen aan hun verzakte, uitgeputte uiterlijk en doffe ogen. Kortom ze zien er gewoon oud uit, u ziet het meteen.
  De meeste hormonen, zoals oestrogenen, progesteron en testosteron nemen significant af naarmate u ouder word. Vroeger kwam de medische wereld met manieren om deze te vervangen door natuurlijke of synthetische hormonen om het effect van het ouderdomsproces te kunnen vertragen. Recentelijk is de focus veranderd naar HGH. HGH gaat het verouderingsproces op een natuurlijke manier tegen. Het is alsof uw lichaam immuun is geworden voor veroudering. De normale tekenen van ouderdom, zoals rimpels, ouderdoms plekken, geheugenverlies en het verlies van het libido worden allemaal aangepakt door HGH. Alle deze tekenen van ouderdom worden omgekeerd door HGH!
  HGH werkt door revitalisering van de functies van de hypofyse die daardoor weer meer groei hormonen aanmaakt. Iedere hoeveelheid van groei in aanmaak van Groei Hormonen heeft een dramatisch effect op het revitaliseren van alle organen in het lichaam. Deze werken gewoon weer als in het lichaam van een jong iemand.
  HGH heeft een positief effect op ziektes, zoals maag en long conditie en zelfs te hoog cholesterol en een hoge bloed suiker.
  HGH zorgt voor het terug krijgen van potentie van vrouwelijke en mannelijke seks organen en het plezier hierin.
  HGH laat overtollig lichaamsvet in buik en benen verdwijnen
  HGH verbeterd de textuur en elasticiteit van uw huid
  …en daar blijft het niet bij! HGH heeft ook bewezen dat het:
  uw energieniveau verhoogd
  uw cholesterol niveau verbeterd
  uw immuun systeem versterkt
  uw bloeddruk stabiliseert
  uw haren en nagels versterkt
  uw lichaam super helingskrachten geeft
  uw hart / longfunktie verbeterd
  lichaamsvet verminderd
  ouderdomsplekken en rimpels verminderd
  uw haar kleur en conditie verbeterd
  uw geheugen verbeterd
  verbetering van uw humeur
  verbetering van uw slaap
  verbeterd uw uithoudingsvermogen
  uw ogen verbeterd
  de werking van oefeningen verhoogd
  bloeddruk verminderd
  Dit is een lange lijst van beweringen, dat geven we toe. Maar clinische tests hebben bewezen dat deze beweringen kloppen bij volwassenen van 30 tot 90 jaar. HGH is opmerkelijk behulpzaam bij een grote groep ouderdomsgerelateerde klachten.

Comments are closed.