4 thoughts on “Wat is winstrol

 1. Winstrol Kopen
  Andere benaming zelfde product. Winstrol kopen, Stromba kopen, Stanozolol kopen.
  Winstrol / Stromba is de bekende benaming van het populaire anabole steroid Stanozolol, voor het eerst uitgebracht in de Verenigde Staten in 1962. Het bestandsdeel zelf is een afstammeling (aanverwante) van dihydrotestosterone, alhoewel de activiteit een stuk milder is dan dat van het androgene dihydrotestosterone. Winstrol / Stromba is een anabool steroid dat een beetje meer bijdraagt aan spiergroei dan aan androgene activiteiten. Terwijl dihydrotestosterone alleen maar zorgt voor androgene activiteiten, zorgt Winstrol / Stromba voor betere spiergroei. De anabole effecten van Winstrol / Stromba zijn erg mild als we ze gaan vergelijken met de sterkere produkten, maar het is nog steeds een betrouwbare massabouwer.
  De efficientie van het anabole effect van Winstrol kan zelfs vergeleken worden met dat van Dianabol, alleen heeft Winstrol niet de hoge gevoeligheid voor vochtretentie.
  Stanozolol bevat net als dianabol ook de 17-gealkhyleerde eigenschap, waardoor het oraal gebruik van deze produkten mogelijk is. Ook zijn er veel injecteerbare versies van Winstrol beschikbaar.
  Structureel gezien is Winstrol / Stromba niet capabel om om te zetten in oestrogeen. Als je alleen Winstrol / Stromba gebruikt, dan heb je meestal geen anti-oestrogeen nodig. Ook heb je bij gebruik van alleen Winstrol / Stromba geen last van Gyno. Aangezien oestrogenen ook verantwoordelijk zijn voor vochtretentie, is Winstrol / Stromba dus niet geschikt als bulksteroid. Winstrol / Strombalevert een kleine, droge spiermassawinst zonder vochtretentie.
  Dit maakt Winstrol / Stromba zeer geschikt tijdens een cutkuur, waarbij vochtretentie en vetophoping niet gewenst zijn. Winstrol / Stromba is ook populair bij de athletieksporten, omdat het ook effectief is bij kracht-snelheids-sporten. Bij deze sporten wil men natuurlijk niet extra watergewicht meedragen, dus prefereert men liever naar kleine droge spiermassawinst zonder vocht en vet, zoals bij Winstrol / Stromba het geval is.
  Zoals al gezegd, is Winstrol / Stromba beschikbaar in een injecteerbare (Wintrol inject) en een orale vorm (Stromba). Hoewel ze chemisch gezien identiek zijn, heeft de Winstrolversie het voordeel dat je hiermee een veel hogere dosis kan nemen dan met de Stromba omdat dit veel goedkoper is.
  De gebruikelijke dosis Winstrol / Stromba voor mannen is 30-50mg per dag met tabletten en 25-50mg per dag met de injects echter kiest menig één voor om de dag te injecteren. Vaak wordt Winstrol / Stromba gestacked met andere anabole steroiden, afhankelijk van het gewenste doel. Om te bulken wordt vaker Winstrol / Stromba gecombineerd met dianabol, anadrol of testosteron. Hierdoor maakt de Winstrol / Stromba de kuur iets stabieler doordat het zorg voor een licht anabolisch effect, maar ook de oestrogeenwaarden onder controle houd. Het resultaat zal een aanzienlijke vergroting van de spiermassa zijn, met minder vochtretentie en vetophoping.
  Bij vrouwen wordt meestal 5-10mg Winstrol / Stromba per dag gebruikt. De injecteerbare Winstrol is veel te hoog gedoseerd voor vrouwen, omdat ze met deze hoeveelheid (50mg) een veels te hoge hoeveelheid oestrogenen opbouwen. Daarom nemen vrouwen meestal de orale vorm van Winstrol, Stromba.
  Omdat Winstrol 17-gealkhyleerd is, geven de Stromba tabs veel meer stress op de lever dan de injecteerbare Winstrol versie, omdat de injects de lever maar alleen de eerste keer passeren.
  Ook kan het gebruik van Winstrol / Stromba een positief effect hebben op de SHBG waarden. Winstrol / Stromba zorgt voor meer vrije anabole hormonen in het lichaam. Dit maakt Winstrol / Stromba ook geschikt als een versterker van bijv testosteron. Dit effect kunnen we nog versterken door er proviron aan toe te voegen.
  Tags
  Winstrol / Stromba, Winstrol, Stromba, Winstrol kopen, Stromba kopen

 2. oedendag,
  Ik ben 20 jaar, bijna 21 en fitness al sinds mijn 15de.
  Mijn bf speelt tussen de 9/10% hier ben ik ook blij mee.
  Nu zit ik ook op een sport academie waar ik zo 25/26 uur per week sport daarnaast nog 5 X per week fitness.
  Ik eet altijd rond de 5500 kcal soms iets meer als ik iets teveel noten ga snoepen. (Ongezouten notenmix)
  Ik heb aardige resultaten geboekt weeg nu zo 87kg. 180/181 lang verschilt altijd.
  Nu ga ik een winstroll only kuur doen.
  6 weken 50mg per dag 3 ochtends en 2 rond 4/5 uur.
  Ik heb voor de zekerheid een nakuur nolvadex erbij gehaald door onduidelijkheid.
  Alles heb ik al in huis de reden van de kuur is puur dat ik een kleine hoeveelheid massa wil winnen.
  Vooral kracht en hopelijk ook snelheid en explosiviteit in de spieren.
  Ook een reden is dat ik al een tijdje stil lijk te staan met het gainen van massa.
  Ik heb ook nu glutomine in huis staan ondanks de werking niet bewezen is et gewrichten heb ik het toch maar.
  Ik wou over 2 weken gaan beginnen hebben jullie nog tips?
  Of verbeteringen ik snap dat ik reacties krijg dat ik mogelijk nog te jong ben.
  Bedankt

  • Hallo,
   Ik heb gelezen dat je met een kuur bezig bent geweest, mijn vraag is waar koop je deze producten?
   Mvg
   Gion

Comments are closed.