21 thoughts on “Voordelen gebruik van HGH/STH Groeihormoon 

 1. We zullen in het kort aangeven wat je zou verwachten in een jong lichaam. Van alle voorbeelden zijn klinisch bewezen dat ze worden verbeterd door een hoger niveau van HGH:
  Verminderd lichaamsvet
  Verhoogde spiermassa
  Rimpel vermindering (verhoogde huiddikte)
  Haar herstelling
  Verhoogt seksueel functioneren
  Hoger energie niveau
  Lager cholesterol
  Beter humeur & slapen
  Beter geheugen, zicht en immuniteit
  Normalisering van de bloeddruk
  Al deze dingen worden voor een groot gedeelte gereguleerd duur groeihormonen, en medisch onderzoek heeft aangetoond dat het verhogen van het HGH niveau door injectie therapie effectief is. We zullen u nu elk van deze voordelen in detail uitleggen.
  Verminderd lichaamsvet
  Een van de meest zichtbare voordelen die HGH stimulators opleveren is het verminderen van lichaamsvet. Een van de medische onderzoeken toond aan dat bij injectie van HGH over een periode van 6 maanden het lichaamsvet kan worden verminderd met 14,4% bij oudere mannen.
  Maar er is meer. Een van de plaatsen waar het meeste effect werd bereikt was de buik (zwembadjes), waar tot wel 30% aan vermindering van lichaamsvet werd geconstateerd. En dat al na twee maanden HGH gebruik. De theorie is dat de hormoon het lichaam verteld wat het moet doen met het extra vet. Het is een feit dat HGH supplementen meer effect hebben dan het volgen van een dieet, omdat een dieet het hormonaal berichtensysteem veranderd.
  Spiermassa
  Een onderzoeker genaamd Rudman concludeerde dat een groep oudere testpersonen, mannen van over de 60 die HGH supplementen gebruikten, een grotere spiermassa kregen zelfs zonder dat ze spieroefeningen deden. Ook andere onderzoeken hebben dit effect inmiddels bevestigd. Een onderzoek uitgevoerd door Franco Salomon uit Londen ondervond dat na 6 maanden dagelijkse injecties tot een spiermassa vergroting van 10 % kan leiden.
  Rimpel vermindering
  De studie van Rudman vertoonde nog meer resultaten op het gebied van huid verbetering. Uit zijn onderzoek bleek een huid dikte verbetering van 7,1%. Hieruit blijkt hoe effectief HGH therapie wel niet is.
  Rimpelvermindering door HGH word veroorzaakt door het feit dat HGH zorgt voor een hogere productie van collageen en elastine.
  Haar herstel
  Een van de meest klassieke signalen van veroudering is het verdunnen en het grijs worden van de haren. HGH behandeling heeft bewezen de haarkleur te herstellen en zelfs nieuwe haargroei te stimuleren. Bij een test met 202 testpersonen bleek bij allen het haar dikker en voller te zijn geworden waarbij bij 38 personen zelfs nieuwe haargroei werd geconstateerd.
  Verbeterd seksueel functioneren
  Verlaagde interesse in seks is een andere plaag die bij veroudering hoort, waarvan veel mensen hopen dat ze hier iets tegen kunnen doen. Zoals u nu misschien wel kunt raden heeft medisch onderzoek bewezen dat een verhoogt niveau van HGH voor oudere mannen een verbeterd gevoel, een verhoogde vitaliteit en een verhoogde mentale alertheid bied. Dit resulteert vervolgens weer in een verhoogt seksueel functioneren omdat men zich beter voelt en meer energie heeft.
  Lager cholesterol
  Het staat vast binnen cholesterol onderzoeks kringen dat LDL cholesterol de problemen veroorzaakt bij bloedvat vernauwing. De toename van LDL, ofwel low-density lipoprotein, zorgt voor een verhoogt risico op hart en vaat ziekten.
  Aan de andere kant is het het HDL, de high-density lipoprotein, dat het tegenovergestelde effect zou moeten hebben (het verminderen van het effect van LDL en het reduceren van de kans op hart en vaat ziekten). Dit is zeer goed nieuws omdat testen hebben uitgewezen dat HGH supplementen voor een hoger niveau van HDL zorgt.
  Beter humeur & slapen
  Humeur, hersenfuncties en slaap zijn beter als we jong zijn, ook al nemen jonge mensen dat niet altijd aan. Met het ouder worden zorgt de slijtage van de hersenneuronen en de veranderende hormoonhuishouding voor schommelingen in ons humeur en het vermogen om goed te slapen.
  Oudere mensen hebben vaak moeite om een goede nachtrust te krijgen doordat ze niet meer in een diepe slaap kunnen komen. In deze slaap herstellen de hersenen zich juist het meest. De groeihormonen worden op verschillende momenten van de dag en nacht aangemaakt door de hypofyse. Overdag helpt het om energie en uithoudingsvermogen te leveren. S´nachts verkort het de tijd die je nodig hebt om te slapen, terwijl de kwaliteit van de slaap die je krijgt wordt verbeterd. HGH geeft je de tijd om sneller te herstellen, zoals het lichaam van een jong iemand zou doen.
  Beter geheugen, zicht en immuniteit
  Er is bewijs geleverd dat HGH de hersenfunctie en het geheugen verbeterd. Dit is niet verrassend, omdat dit juist de dingen zijn die we altijd zien verminderen bij oudere personen. Een studie in Nieuw-Zeeland toonde als resultaat dat door injectie van HGH de verbeterde stofwisseling zorgde voor enig herstel van beschadigde neuronen in de hersenen. Ook andere onderzoeken zijn tot deze conclusie gekomen.
  Het verlies van zicht is nog

 2. WAT IS HGH PRECIES?
  HGH komt in het lichaam natuurlijk voor als somatropin die uit een 191 aminozuurketting bestaat. HGH zorgt als we jong zijn voor groei van botten, spieren en andere weefsels.
  Als we volwassen zijn houdt HGH zich meer bezig met het behouden van spieren, zorgen voor een sterk immuun systeem, stofwisseling regulatie en handhaaft en herstelt de huid en andere weefsels.
  Onze eigen natuurlijke aanmaak is het hoogst tijdens de pubertijd (met name tijdens de groei spurt) De daling van de natuurlijke aanmaak begint vooral boven de 30 effect te hebben, tegen de tijd dat we 60 zijn maken we ongeveer 10% aan in verhouding van de aanmaak tijdens onze jeugd.
  De gevolgen hiervan:
  Meer vet toename
  Spierafbraak en zwakkere botten(osteoporose)
  Slechtere huidstructuur
  Verminderde hersenenfunctie, verlies van intellect met het verouderen.
  Verminderde seksuele prestaties.
  Daling van algemene fysiek en geestelijk gesteldheid
  Verlaging van het herstel tijdens perioden rust (slaap)
  Depressie en moeheid.
  Voor bodybuilders zijn HGH en IGF-1 de enige substantie die hyperplasie in werking kunnen stellen, dus het creëren van nieuwe spiercellen. Terwijl anabolen steroïden hypertrofie kan veroorzaken (dus de groei van die cellen). Ook verbetert HGH de eiwitsynthese wat dus de hypertrofie weer ondersteund. Verder versterkt HGH bindweefsels, kraakbeen en pezen.
  HOE WORDT HGH VRIJGEGEVEN IN HET LICHAAM?
  HGH wordt afgescheiden in het lichaam door hypofyse-voorkwab. De afgifte wordt in de hersenen geregeld door twee stoffen: ‘growth hormone releasing factor’ en somatostatine. Ze komen via speciale bloedvaten in de hypofyse. ‘Growth hormone releasing factor’ heeft als functie het stimuleren van de afgifte, terwijl somatostatine de afgifte juist afremt. Groeihormonen worden niet gelijkmatig geproduceerd maar in korte perioden. De aanmaak van groeihormonen vindt plaats bij lichaamsbeweging (stress) en ongeveer twee uur na het inslapen. Tijdens de eerste uren van slaap (diepe slaapstadia), wordt Somatostatin uitgezet en GHRF wordt aangezet, resulterend in uitbarstingen HGH.
  Zodra HGH wordt vrijgegeven, is het zeer kortstondig, meestal ongeveer een half uur. Tijdens dit half uur, gaat het naar de lever wat als gevolg IGF-1 gaat produceren.

 3. HOE DOET HGH ZIJN WERK?
  Zoals hierboven vermeld, is HGH kortstondig, maar alsnog is het effect vrij groot, direct dan wel indirect.
  Een van de directe gevolgen van HGH is dat het bindt op een aantal receptoren. Met name de receptoren bij vetcellen worden aangesproken en gestimuleerd vet af te stoten/geven. Als er genoeg stress is geweest op de spiercellen door trainen kan er hyperplasie ontstaan(celdeling)
  Indirect zorgt HGH dus voor productie van IGF-1 in de lever. IGF-1 zorgt op haar beurt weer voor herstel en versterking van kraakbeencellen die de beengroei stimuleren en de creatie van nieuwe spiercellen. IGF-1 zorgt verder voornamelijk voor eiwitsynthese in de spieren.(herstel)
  Verder heeft het natuurlijk ook minder positieve gevolgen, de belangrijkste 2 zijn de verminderde insulinegevoeligheid en daling van de werking van de schildklier (conversie van T-4 naar T-3) Dit is dan ook de reden waarom mensen die HGH gebruiken T-4 of T-3 erbij nemen om dit te compenseren en dat gebruikers van HGH die ook met insuline te werk gaan deze 2 stoffen beter niet tegelijk kunnen nemen.(alleen het tijdstip bedoel ik hiermee)
  HOE VERHOOG IK MIJN NIVEAUS VAN HGH?
  Er zijn een aantal methoden om natuurlijk HGH productie te stimuleren, vooral
  L-arginine en glutamine stimuleren onze natuurlijke aanmaak. Echter dit zal niet voldoende zijn om er daadwerkelijk iets van te merken.
  Dus dan blijft er maar 1 ding over: injecteren van HGH.

 4. INJECTEERBARE HGH EN HET GEBRUIK
  HGH komt alleen voor als gevriesdroogd poeder. Mocht je het vloeibaar tegen komen is het FAKE. Je kunt HGH intramusculair injecteren maar de meeste mensen kiezen toch liever subcutaan (onder de huid) wegens het gemak. Er zijn zover ik weet geen studies of logs van gebruikers die voordelen halen met lokale HGH in getrainde spieren. HGH is vrij onstabiel van aard, daarom moet het tegen hitte en licht worden beschermend. Bewaar het daarom in een koelkast. (Maximaal 48 uur er buiten als richtlijn)
  HET OPNIEUW SAMENSTELLEN VAN EN HET METEN VAN HGH
  Aangezien HGH in gevriesdroogd poeder komt moet je het eerst verdunnen met een vloeistof. Het meest gebruikelijk is Bacteriologisch Water (BW), Steriel Water, of zelfs vloeibare vitamine B12. Het verschil tussen BW en Steriel water is dat BW eigenlijk steriel water is met een kleine toevoeging van Benzyl alcohol. Het voordeel van het kiezen van BW boven steriel water is dat de HGH (opgeloste versie) langer stabiel blijft. (tot wel 3 weken)
  De gevriesdroogde vials HGH komen meestal in 10 i.u. voor, maar ook andere doseringen zoals 8 i.u. zijn ook verkrijgbaar alleen minder voorkomend bij ons in Nederland.
  Dus gaan we voor het gemak uit van vials 10 i.u.
  HET OPNIEUW SAMENSTELLEN
  1.) Neem een alcoholdoekje en veeg het rubber van de HGH vial en van je oplossing af(BW, steriel water, B12).
  2.) Neem een injectie naald en zuig de oplossing op. Meestal is dit 1 ML BW wat bijgeleverd wordt. Maar houdt rekening met deze doseringen want dit zal later bepalen hoeveel je moet nemen voor het gewenste aantal te injecteren i.u. Spuit de oplossing hierna bij de HGH. Doe dit rustig!
  Zelf vul ik vaak de injectie naald met een beetje lucht en doe dit in de HGH vial. De reden hiervoor is dat er onderdruk is in de HGH vial. Als je dus niet oppast tijdens het verdunnen wordt de verdunning en een keer naar binnen gezogen. Dit kan je HGH beschadigen. Door dus eerst de onderdruk weg te namen heb je hier geen last meer van.
  3.) Neem daarna even de tijd, totdat alles volledig is opgelost. Hierna is de HGH klaar voor gebruik. Als je niet alles in 1x neemt moet je alsnog het terug zetten in de koelkast. Als je BW hebt gebruikt is het 3 weken stabiel met Steriel water ongeveer 5 dagen.

 5. HET METEN
  Als je dus een 10 i.u. HGH had en verdunt hebt met 1 ML BW dan is 1ML=10 i.u.
  Dus zuig met een insuline naald voor bijvoorbeeld 5 i.u. dan 0.5 ML op.
  De makkelijkste insuline naalden om mee te werken:
  Microfine insulinespuiten 0,5ml U100 0,33mm (29G) x 12,7mm (25 euro per 100 stuks)
  http://www.trio-medical.nl/microfine…mm-p-1966.html.
  De verdeling op deze insuline naalden is nauwkeurig.
  Er gaat dus 0.5 ML in deze 0.5 ML is verdeeld in 50 streepjes (per 10 een grotere)
  DOSSERING
  Allereerst wil ik zeggen: verwacht geen wonderen. Als je bijvoorbeeld 10 KG spier wilt aankomen in 10 weken dan ben je met HGH aan het verkeerde adres. HGH heeft de tijd nodig om zijn werk te doen (minimaal 4 maanden of langer) De reden hiervoor is dat de aanmaak van IGF-1 in de lever door HGH cumulatief is van aard. Dus hoe langer gebruik hoe hoger de IGF-1 niveau’s (er is wel een maximum). Het verbeterde gebruik van de voedingstoffen en mobilisering van vet zal wel snel merkbaar zijn, maar de daadwerkelijke zichtbare veranderingen van de spieren komen pas vaak na 3 maanden.
  Voor anti-veroudering, algemene gezondheid & vet mobilisering
  Voor deze doeleinden, zal een dosis 2-3 iu’s per dag voor de meerderheid volstaan.
  Voor het bereiken van spiergroei en het wezenlijk verbeteren van de lichaamssamenstelling
  Met deze bedoeling zal een dosis 4-8 iu’s per dag noodzakelijk zijn. De meeste mensen zullen zeer goed gaan bij een dosis van 4-5 iu’s per dag.
  De meeste mensen ervaren, vooral bij de eerste keer HGH gebruik pijn in de gewrichten, het hoogte punt is meestal rond de 3-4 weken gebruik.
  Daarna zal het wegtrekken. Daarom kan je beter bij de eerste keer gebruik van HGH de dosering opbouwen en bijvoorbeeld te starten met een dosering van 2 i.u.
  Bij doseringen hoger dan 2-3 i.u. per dag heeft het verdelen van de dosering gunstig effect omdat je lichaam niet gewend is met hogere doseringen om te gaan.

 6. Hoeveel dagen per week te injecteren?
  ELKE DAG
  Er zijn talloze theorieën over het gebruik van HGH, de benodigde doseringen zijn wel vrij wel bekend voor vetverbranding en spiergroei,
  echter wat nu het meest effectief is wat betreft het aantal dag per week te injecteren is nog vrij onduidelijk.
  De meeste “experts” zijn er wel allemaal over eens dan 7 dagen per week (oftewel ED) op lange termijn niet nodig is en geen beter resultaat levert dan 6 on/1 off of 5 on/2 off. Er is alleen in de eerste X aantal weken een voordeel voor de opbouw van IGF-1 niveau’s (cummulatief)
  Naast de besparing in de kosten is het ook nog gedeeltelijk wetenschappenlijk te onderbouwen.
  Dit komt omdat natuurlijk gezien zeker in je jeugd HGH ook vrij komt in kortere perioden van ongeveer 4 dagen van hogere doseringen en daarna weer tot normale niveau’s daalt.
  (zie burst theorie voor meer uitleg).
  Verder zou het voordelen opleveren voor eventuele onderdrukking (wat minimaal is) zodat je natuurlijke productie beter blijft functioneren.

 7. Hallo,
  Ik ben een jongen en ben 16 jaar oud, Ik ben 1,80, zou ik door dit nog 1.85 kunnen worden?
  Mvg,
  Dion

 8. Hoi. Ik ben er serieus over na aan het denkend om met een hgh kuur af te vallen. Is dit verstandig om te doen.? Is er altijd resultaat? Wat adviseren jullie? ik ben leek op dit gebied en zou graag een reactie ontvangen waarmee ik een keuze kan maken.

  • Ik wil graag HGH gebruiken en Ik Ben 19 jaar oud Ik wil graag meer spiermassa aankomen kan dat?

 9. Hoi, ik ben een vrouw en ben 42 jaar oud ik loop vier keer in de week hard en loop 2 marathons per jaar.
  Ik wil mijn uithoudingsvermogen verbeteren en betere tijd neerzetten op mijn marathon.
  Kan ik ook hgh gaan gebruiken en hoe laan van tevoren en hoeveel?M.v.g.
  Elham kral

 10. Hallo, ik ben 26 jaar ik lees heel veel op het internet over HGH sommige mensen zeggen dat je 1 to 2 cm kan groeien door zo’n kuur is dat echt zo?

 11. Beste,
  ik ben 27 jaar en 1m80 lang ik zou graag langer willen worden welk product moet ik dan nemen.
  Dank u

 12. ik heb een vraag over hgh
  hoeveel je moet gebruiken omdat het op de meeste sites niet duidelijk is
  bedankt
  met vriendelijke groeten

Comments are closed.