4 thoughts on “SUSTANON 4 TESTOSTERON PRODUCTEN IN 1

 1. SUSTANON
  Sustanon heeft een krachtige anabole werking en heeft een goede invloed op spieropbouw. Het grote voordeel van sustanon is dat de testosteron spiegel mooi gelijkmatig blijft ten opzichte van andere type anabolen die vaak te veel schommelen. Sustanon is eigenlijk een cocktail van 4 verschillende testosteron esters: testosterone decanoate (100 mg); testosterone phenylpropionate (60 mg); testosterone ocaproate (60mg) en Testosterone propionate (30 mg). Sustanon is ontworpen voor snel en langdurige afgifte van testosteron. Zoals alle testosteron producten is Sustanon een sterke anabole steroide met een effectief androgene werking, over het algemeen wordt een sustanon kuur gebruikt om te bulken en voor een explosieve toename in kracht en spiermassa.
  Sustanon is waarschijnlijk de meest gevraagde injecteerbare anabole steroide, niet vanwege zijn buitengewoon extreme werking, maar meer door de mix van 4 verschillende testosteron producten in een product waardoor je meer waar voor je geld krijgt. Testosteron heeft zowel een androgene als een anabole werking en is daarom de koning van alle anabolen soorten die zorgt voor een explosieve toename in kracht en spiergroei, waar maar weing andere anabolen aan kunnen tippen. Sustanon kopen voor een Sustanon kuur, doe het bij een betrouwbare anabolen leverancier.

 2. SUSTANON KUUR
  Sustanon is goed te combineren in een anabolenkuurtje. Sustanon kan goed gecombineerd worden met bijna elke steroïde. Vaak is testosteron de krachtigste anabool in de stack, dus als er gestacked wordt met sustanon dan komt dat gewoon omdat de andere anabole steroïde in de kuur bepaalde voordelen heeft die testosteron niet heeft. Deca Durabolin en Primobolan zijn bijvoorbeeld goede anabolen voor een kuur met sustanon. Maar sustanon kan eigenlijk met bijna ieder ander middel gecombineerd worden.
  Let op! Een mooie beginnerskuur is sustanon only, met deze kuur jun je kijken of je gevoelig bent voor oestrogeen en/of androgenen bijwerkingen zodat je in de toekomst je anabolenkuurtje hierop kan afstellen.

 3. WERKING SUSTANON
  Voor het beste resultaat is het belangrijk om meerdere injecties te zetten die volgens een vast schema worden toegediend. De werking van sustanon houdt 3 weken aan, dus dan is het belangrijk om aaneenvolgend om de 3 weken te injecteren. Sustanon moet je dan ook nooit meer dan 1 keer per elke 3 weken gebruiken en vooral niet te lang gebruiken, toedienen van sustanon in te hoge doseringen zal vervelende bijwerkingen veroorzaken.
  Sustanon injecties moeten diep in het spierweefsel worden ingespoten, de beste plaatsen zijn daarom in de grote bilspier, de bovenarm of het bovenbeen. Sustanon zit in een ampul van 250 ml in een ester (in olie opgelost). Na de injectie komt de testosteron oplossing langzaam via de spier terecht in de bloedbaan. Na de injectie stijgt het testosteron spiegel in je bloed binnen een paar dagen naar de piek die 2 tot 3 weken actief in je lichaam blijft werken, na die tijd heb je weer een nieuwe injectie sustanon nodig.
  Het nadeel van sustanon injecties zijn de stijfeid of spierpijn van de plek waar je de sustanon heb ingediend, wat hier tegen helpt is de sustanon eerst op kamertemperatuur te laten komen

 4. BIJWERKINGEN SUSTANON
  Omdat sustanon een testosteron product is heeft het oestrogenen bijwerkingen maar in veel mindere mate. Omdat de testosteron langzaam in gedeeltes vrij komt zijn de bijwerkingen dan ook milder en is Sustanon daarom ook een van de minst schadelijke anabolen die er te koop is. Omdat sustanon een sterke androgenen werking heeft is het aan te raden om een nakuur te doen met een lichte dosis Nolvadex of Clomid. Mogelijke bijwerkingen zijn: Acne -vette huid, lichaams haargroei en voortijdig kaal worden, water vasthouden, en het remt natuurlijk de natuurlijke aanmaak van testosteron af.

Comments are closed.