6 thoughts on “STARS ON STEROÏDS

 1. ANABOLEN ALS MODEVERSCHIJNSEL
  Gebruikers van anabolen zijn tegenwoordig niet alleen bodybuilders en atleten, steeds vaker gebruiken gewone mannen met gewone banen anabolen om er snel beter uit te zien.
  Het zijn niet alleen de bekende sport iconen zoals Arnold Schwarzenegger, Andre Agassi, Ben Johnson en Lance Armstrong. Ook in de wereld van filmsterren en andere celebrities komt anabolen gebruik steeds vaker voor om het gewenste fysiek te krijgen. Als je als beroemde acteur een rol aangeboden krijgt in een bepaalde film dan moet je lichaam bij de rol passen. Als je een videoclip moet opnemen voor je nieuwste grote hit dan wil je er ook goed uitzien. Vaak krijgen zij goede begeleiding van een team van dokters in een speciale kliniek.
  Charlie Sheen gebruikte anabolen voor de film “Hot Shot”, Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Mark Wahlberg gebruikten het voor de film “Pain and Gain” en Brad Pitt voor de film “Troy”, iedereen kent natuurlijk het fysiek van de anabolen verslindende Sylvester Stallone.

 2. JUSTIN BIEBER
  Justin Bieber gebruikt al een tijdje Clenbuterol om zijn vormeloze tiener lichaampje te transformeren in dat van een jonge god.
  Justin Bieber Tovert zijn lichaam om
  Omdat Justin duidelijk nog niet volwassen is heeft zijn anabolen misbruik niet alleen invloed gehad op zijn lichaam, óók zijn hersenen hebben flinke klappen gekregen.

 3. BRAD PITT
  Bradd Pitt was vrij mager voor zijn rollen in Fight Club en Troy, en is sinds deze films in een fantastishe vorm.
  Brad Pitt voor de film Troy
  Voor de film Fight Club had hij een geweldige droge fysiek met strakke buikspieren, voor de film Troy is er flink wat massa bijgekomen.

 4. DWAYNE JOHNSON
  Voormalig professioneel worstelaar in de WWF, Dwayne “The Rock” Johnson is de nieuwe Arnold Schwarzenegger in hollywood. Hij zag er al ongelooflijk goed uit voor zijn rol in “No Pain No Gain”, maar voor zijn nieuswte rol in de film “Hercules” heeft Dwayne er nog een flink schepje bovenop gedaan.
  Dwayne Johnson
  Ook al geeft hij niet toe in intervieuws dat hij Anabolen gebruikt, hij heeft zijn hele leven lang altijd hard getraind. Dwayne traint 6 dagen per week en soms 2 keer per dag, hij eet 7 maaltijden per dag waarvan verse groenten, fruit en complexe koolhydraten en eiwitten.

 5. MARK WAHLBERG
  Heeft Mark Wahlberg wat extra hulp gebruikt in zijn voorbereidingen voor de film “No Pain No Gain” met collega Dwayne Johnson? Hij is voor zijn rol als anabole steroiden misbruikende bodybuilder zo’n 20 kilo spiermassa aangekomen in amper 7 weken tijd.
  Mark Wahlberg
  Misschien toch een beetje anabolen in zijn proteïnenshake gedaan? Wie zal het zeggen?

 6. RAPPERS ON STEROÏDS
  Rappers 50 cent (links) en Nelly (rechts) houden er ook wel van om er goed uit te zien op het podium. Het is duidelijk dat zij letterlijk en figuurlijk, behoorlijk groot zijn geworden in korte tijd. Natuurlijk hebben deze heren genoeg tijd en besteden veel uurtjes in de plaatselijke sportschool, maar je kan wel zeggen dat ze wel pap lusten van een anabolen kuurtje op z’n tijd.
  50 cent en Nelly op Anabolen
  Een in 2008 gearresteerde dealer heeft aan de amerikaanse politie een lijst overhandigd van al zijn beroemde klanten, de namen van beide rappers stonden op die lijst.

Comments are closed.