5 thoughts on “PROVIRON DE MERKNAAM VAN HET PRODUCT MESTEROLONE

 1. PROVIRON
  Proviron is een unieke steroïde dat minimale anabole eigenschappen heeft maar wel hoge androgene eigenschappen. Oorspronkelijk werdt Proviron gebruikt om de symptomen van een tekort aan testosteron te herstellen, zoals verminderd libido. Tegenwoordig zijn er betere middelen die je hier voor kunt kopen zoals Clomid, Nolvadex en HCG.

 2. PROVIRON KUUR
  Proviron heeft echter een veel beter doel en zit in het arsenaal van de meeste bodybuilder naast Testosteron, Winstrol en Anavar (Oxandrolone). Proviron wordt vaak gebruikt in een kuur, de meest populaire proviron kuur is met testosteron omdat zij elkaar versterken, een testosteron – proviron kuur verhoogd het vrij testosteron, proviron is een must in elke testosteron kuur omdat proviron de werking van anabole steroide extra ondersteund. Je kan proviron kopen voor een bulk maar ook voor een cut kuur. Degene die proviron kopen in een bulk kuur nemen de voordelen van verhoogde vrije testosteron in hun systeem door de SHBG bindende capaciteiten van mesterolone waardoor de anabole activiteit zoals eiwitsynthese wordt gemaximaliseerd.
  Bodybuilders die proviron kopen in een cut kuur willen de voordelen van water en vetvrije spiermassa winnen zonder oestrogene bijwerkingen van andere anabolen in de kuur. Provilon heeft als voordeel om de hardheid en spierdichtheid te verbeteren, je krijgt er een veel betere look van, meer slankheid en meer definitie. Een perfecte Proviron kuur is ook populair om te combineren met nandrolon, omdat er een aanzienlijk tekort is aan androgene eigenschappen. Proviron kan ook heel goed gestacked worden na dianabol of met boldenon om de oestrogene bijwerkingen van die anabolen tegen te gaan. Een proviron kuur kan met veel anabolen gestacked worden vooral na Dianabol is het gunstig omdat je dan minder last heb van de zogenaamde plofkop.
  Let op! Mesterolon wordt vaak gebruikt om de hardheid en dichtheid van de spieren te verbeteren in de voorbereiding van een wedstrijd.

 3. WERKING MESTEROLONE
  Proviron is een oestrogeen antagonist die de aromatisering of omzetting van testosteron in oestrogeen tegenhoud. Het is heel anders dan Timoxifen (Nolvadex) omdat het niet alleen de oestrogeenreceptor blokkeert, maar eigenlijk de gehele omzetting daarvan stopt. Dit betekent dat Waterretentie en gynecomastie met succes wordt geblokkeerd. Het voordeel hiervan is duidelijk. Proviron geeft zwaardere en scherpere spieren omdat proviron een DHT middel is wat leidt tot vollere en meer spiermassa.
  Het komt vaak voor dat bodybuilders en andere amateur sporter Proviron het hele jaar door gebruiken om scherp en hard te blijven als finishing touch zal Nolvadex in combinatie met Proviron een serieus harde lichaamsbouw opleveren. We kunnen tot de conclusie komen dat er een mooie samenwerking is tussen Testosteron en Proviron, de een versterkt de ander. Proviron verbeterd effectief een testosteron kuur, Proviron vermindert de oestrogene bijwerkingen van Testosteron zoals waterretentie en gyno. Proviron is speciaal gemodificeerd om, meer dan andere orale anabolen, de opname door de lever te weerstaan, zodat het stukken minder toxisch op de lever is.
  Mesterolone wordt ook vaak gebruikt door modellen en acteurs om elke keer als het moet in topshape voor de dag te kunnen komen tijdens hun werk.

 4. PROVIRON KOPEN
  Proviron kopen betekent dat je absoluut een kwaliteit anabole steroïden in handen hebt. Proviron is niet een anabole steroïde die presteert zoals de meeste anabole steroïden. Het heeft een aantal vergelijkbare eigenschappen met Masteron, maar in grote lijnen is het een eigen unieke anabool met mooie resultaten, proviron bindt veel beter aan shgb en de oestrogeen receptoren

 5. PROVIRON (MESTEROLONE) DOSERING
  De gebruikelijke Mesterolone Dosering is meestal 50mg per dag in 2 doseringen van 25mg, 1 in de ochtend, en 1 in de avond. Afhankelijk van de behoefte en het type steroide die gebruikt wordt in een Proviron kuur kan 25 mg per dag voldoende zijn 50mg Proviron en 25mgs van Nolvadex per dag zal in de meeste gevallen leiden tot goede onderdrukking van oestrogene effecten. Proviron kan je heel lang gebruiken zonder vervelende bijwerkingen, sommige gebruikers krijgen last van pukkeltjes en of acne, die kunnen beter geen provilon kopen maar kijken naar andere anti oestrogene middelen als clomid, nolvadex of arimidex.

Comments are closed.