3 thoughts on “PRIMOBOLAN VOOR PURE SPIERMASSA

 1. PRIMOBOLAN
  Primobolan is een zeer populair en bekend anabole steroiden. Primobolan wordt net zoals nandrolon vaak gebruikt als basis in een anabolen kuur met twee of meer anabolen. Primobolan is zeer geschikt om te cutten omdat het niet aromatiseert naar oestrogeen in tegenstelling tot nandrolone dat wel iets aromatiseert. Primobolan is te koop in tabletvorm en als injectable, wij raden het aan om Primobolan te injecteren om de logische reden de afbraak door de eerste passage van de lever te omzeilen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je in een primobolan kuur meerdere anabolen inspuit, dan kiezen de meeste bodybuilders voor de orale versie. Injecteerbare primobolan heeft een enanthaat ester en de primobolan in tablets hebben acetaat ester, de enanthaat ester in de injectables zorgen er voor dat de afgifte van de anabole steroide rustig en geleidelijk wordt afgegeven aan het lichaam met een langwerkend effect van 2 weken. De orale primobolan heeft een kortwerkende ester.
  =Primobolan Bestellen
  Let op! Primobolan is een langwerkende anabole steroïde en moet bij voorkeur in een lange kuur gebruikt worden. Primobolan heeft geen grote bijwerkingen maar er treden toch wel merkbare bijwerkingen op wat betreft de natuurlijke hormoonproductie. Daarom is het aan te bevelen een Nolvadex of Clomid nakuur te gebruiken.
  Primobolan heeft vele voordelen die te maken hebben met de non oestrogene bijwerkingen, met primobolan win je uitsluitend pure spiermassa, zonder vocht en vet. Primobolan is een vrij lichte anabole steroide met een milde anabole werking met minimale androgenen eigenschappen, daarom staat primobolan bekend als een relatief veilige en milde anabole steroïde. Gebruikers die kiezen voor primobolan kiezen voor de voordelen van geen oestrogene bijwerkingen zoals vochtretentie. Zuivere primobolan is vrij zeldzaam en als je het kan vinden dan is het niet goedkoop, primobolan is ook een van de meest nagemaakte anabole steroide, wees dus altijd voorzichtig met primobolan kopen.

 2. PRIMOBOLAN KOPEN
  Er zijn weinig anabolen te koop die compleet zonder mogelijke bijwerkingen zijn, maar anabolen zoals Anavar en Primobolan komen het meest in de buurt. Gebruikers die overgevoelig zijn voor oestrogeen gerelateerde bijwerkingen van anabole steroïden kunnen het beste Primobolan kopen omdat die bijwerkingen zeer zelden voorkomen. Het is zo bijwerking vriendelijk dat veel vrouwelijke atleten het gebruiken. Als je op zoek bent om Primobolan te kopen dan zul je er achter komen dat het vrij duur is, natuurlijk zijn sommige goedkoper dan andere maar in het algemeen is Primobolan de duurste anabolen steroide op je boodschappenlijstje. Omdat primobolan zo duur is wordt het veel nagemaakt en vervalst en daarom ook zeer gevaarlijk en zeker niet veilig. Het is dus zeer belangrijk als je primobolan wil kopen dat je het bij een betrouwbare leverancier besteld.
  =Primobolan Bestellen
  Ook al is Primobolan een behoorlijk mild anabool het gebruik van Nolvadex en/of Clomid is na een Primo kuur zeker aan te bevelen, zeker indien Primobolan gestacked wordt met andere anabolen.

 3. PRIMOBOLAN KUUR
  Een primobolan kuur met dianabol, deca durabolin, testosteron of boldenone is een leuke kuur om flinke spiermassa te krijgen. Wanneer je wilt cutten dan is een primobolan kuur met Winstrol, trenbolon of drostanolon een mooie kuur om goede resultaten te behalen. Een veilige primobolan kuur voor beginners is de combinatie met Anavar om veilig te cutten met behoud van spiermassa. Bodybuilders en andere amateur atleten die primobolan kopen kiezen vaak voor een veilig anabolenkuurtje.

Comments are closed.