One thought on “Parabolan

 1. Parabolan / Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate
  Parabolan
  Duur werking 5 dagen
  Toediening Injectie
  Dosis 40 tot 75 mg om de twee dagen
  Acne Mogelijk / per persoon verschillend
  Waterretentie Nee
  Hoge bloeddruk Ja
  Zwaar op de lever Nee, Je urine kan donkerder worden maar dit heeft niks met je lever te maken. Dit is een residu van de tren in je bloed
  Aromatisering Nee
  DHT conversie Nee
  Onderdrukking van hormoonproductie Ja
  Parabolan
  Parabolan behoort tot de trenbolone familie. Het enige verschil is dat het een middelange ester heeft inplaats van de korte(acetate) of lange(enanthate). Het effect is dat parabolan sneller werkt en enthate en tegelijk hoef je minder vaak te prikken.
  Gebruik
  Parabolan word gebruikt als cut middel maar ook als lean gain middel(vet vrije massa maken). Je kunt het beste stacken met testosterone en winstrol en natuurlijk altijd nakuren met nolvadex. Voor extra werking neem je Primobolan erbij een milde middel dat zich goed aansluit bij parabolan.
  Waar moet ik op letten?
  Parabolan heeft dezelfde bijwerkingen als zijn familie soorten trenbolone enanthate en trenbolone acetatae. Omdat het niet aromatiseert zijn de normale bijwerkingen beperkt: acne, verlies van hoofdhaar en hoge bloeddruk. Deze bijwerkingen komen vooral voor bij mensen die al aanleg voor deze bijwerkingen hebben, bijvoorbeeld mensen die hun hoofdhaar uiteindelijk toch gaan verliezen. Daarnaast is gynecomastie mogelijk door de progestagene activiteit van trenbolone, dit kan voorkomen worden door Nolvadex of Clomid te nemen. Tot nu toe is er niks aan de hand, maar trenbolone kan nog wat anderen bijwerkingen veroorzaken. Dat zijn slapeloosheid, overmatig zweten (ook ’s nachts), een verhoogd hartritme, onrust en soms angstaanvallen , verlies van libido en erectiestoornissen. Die laatste twee zijn van tijdelijke aard.

Comments are closed.