One thought on “Oxymethelone

 1. Oxymethelone
  Oxymethelone
  Duur werking <16 uur
  Toediening Tablet
  Dosis 50 tot 150 mg/dag
  Acne Is mogelijk bij hoge doseringen / per persoon verschillend
  Waterretentie Altijd flink aanwezig
  Hoge bloeddruk Ja
  Zwaar op de lever Ja, een van de zwaardere middelen.
  Aromatisering Ja
  DHT conversie Ja
  Onderdrukking van hormoonproductie Ja, vooral bij lange kuren
  Oxymethelone
  oxymethelone is een zeer sterke steroïde die snel, zichtbaar effect geeft, een toename van 6 kg in 2 weken komt veel voor. Dit is echter niet allemaal spiermassa maar voor een groot deel ook vet en vocht. Dat komt omdat anadrol zich bindt aan de oestrogeenreceptoren. Doordat veel vocht vastgehouden wordt komen er onder andere meer voedingsstoffen in de spiercellen en wat meer vocht in de gewrichten betekent dat deze beter bestand zijn tegen zware gewichten. Omdat oxymetholon gemodificeerd is om door je lever opgenomen te kunnen worden (17-alpha-alkylated) is het levertoxisch, Oxymethelone is zelfs giftiger dan andere (17aa) steroïden.
  Gebruik
  Omdat oxymethelone levertoxisch is moet je dit niet voor lange tijd gebruiken, maximaal 6 weken wordt aangeraden. Als dosis werkt 50 mg/dag goed, bij 100 mg/dag heb je nog meer effect, maar bij 150 mg/dag worden de bijwerkingen sterker en het effect niet groter. oxymethelone is vooral geschikt om een kuur met langwerkende produkten als testosteron en deca te kickstarten. Omdat oxymethelone niet werkt via de androgeen receptoren en dus niet met andere steroïden concurreert om deze receptoren is het een goede aanvulling voor elke bulk kuur. Om vochtretentie tegen te gaan kan het gecombineerd worden met trenbolon. Vermijd combinatie met andere levertoxische (17aa) steroïden. Een nakuur met nolvadex of clomid is nodig om de natuurlijke testosteronproductie weer op gang te helpen brengen.
  Waar moet ik op letten?
  Naast de bijwerkingen die met de oestrogene werking van oxymethelone te maken hebben is oxymethelone levertoxisch en krijg je er hoofdpijn van. Een opgezwollen gezicht door de waterretentie komt bij oxymethelone regelmatig voor. Tijdelijk krimpen van de testikels en zelfs tijdelijke erectiestoornissen kunnen ervaren worden. Daarbij zorgt oxymethelone voor prostaathypertrofie, acne en vette huid, hoge bloeddruk, toename van lichaamshaar, verlies van hoofdhaar en mogelijk gynecomastie. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.

Comments are closed.