One thought on “Oral-Turinabol

 1. Turinabol
  Turinabol
  Duur werking 16 uur
  Toediening Tablet
  Dosis 40 tot 60 mg/dag
  Acne Is mogelijk bij hoge doseringen / per persoon verschillend
  Waterretentie Nee
  Hoge bloeddruk Komt voor / per persoon verschillend
  Zwaar op de lever In heel beperkte mate
  Aromatisering Nee
  DHT conversie Nee
  Onderdrukking van hormoonproductie Ja, in beperkte mate
  Turinabol
  Ook al is turinabol een afgeleide van dianabol, zijn werking is heel verschillend. Zo is turinabol veel milder in effect en bijwerkingen. Van turinabol kun je vooral kracht- en lage massawinst verwachten. Omdat het niet aromatiseert is turinabol vooral geschikt voor kracht en cutkuren. In de lever maakt het testosteron vrij dat daar door bepaalde enzymen vastgehouden wordt en daardoor is het een interessante toevoeging aan een stack, oraal ingenomen winstrol heeft datzelfde effect. Turinabol is een stuk minder levertoxisch dan dianabol.
  Gebruik
  Turinabol wordt vooral genomen voor kracht en droge massa. Omdat het een milde steroïde is is het populair bij beginners en mensen die zo min mogelijk risico’s willen lopen, maar wel wat chemische ondersteuning willen. Normaal gesproken wordt 40 tot 60 mg per dag genomen voor een maximum van 8 weken. Na de kuur kan nolvadex of clomid helpen de natuurlijke testosteronproduktie weer op gang te brengen.
  Waar moet ik op letten?
  Turinabol is een redelijk mild middel. Mogelijke bij werkingen zijn bemoeilijkte bloedstolling, acne en vette huid, ook kunnen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen tijdelijke erectiestoornissen voorkomen. Verder kan gynecomastie voorkomen, vooral bij gevoelige individuen. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.

Comments are closed.