4 thoughts on “NOLVADEX EEN KRACHTIG ANTI OESTROGEEN

 1. WAAROM NOLVADEX KOPEN ?
  Je kan Nolvadex Kopen voor de krachtige Anti Oestrogeen eigenschappen om de natuurlijke testosteron aanmaak weer op niveau te brengen. Waarom Nolvadex bestellen als Nakuur? De werkzame stof in Nolvadex is tamoxifen wat de vervelende oestrogene werking tegengaat na een anabolenkuurtje. Bodybuilders kopen Nolvadex voor een nakuur als een krachtige anti oestrogeen en om de natuurlijke testosteron aanmaak weer op niveau te brengen na een kuur met anabolen steroiden. Als je een bepaald anabolenkuurtje gaat bestellen kan je soms beter gelijk nolvadex kopen.

 2. NOLVADEX IS EEN KRACHTIG ANTI OESTROGEEN
  Nolvadex is uitermate geschikt om te gebruiken als nakuur, Nolvadex blokkeert de receptoren in je hersenklieren zodat deze jouw lichaam een seintje geven dat er geen estradiol aanwezig is. Hoge aanwezigheid van estradiol vertelt jouw lichaam de natuurlijke productie van testosteron te stoppen. Doordat Nolvadex deze signalering tegenhoud word de natuurlijke aanmaak van het testosteron hormoon positief gestimuleerd waardoor de spiermassa die je hebt opgebouwd, tijdens je kuur, niet verloren zal gaan. Je kan het beste Nolvadex Kopen online bij een betrouwbare leverancier die betrouwbaar is en zuivere kwaliteit heeft.
  Let op! Nadat je een anabolenkuurtje hebt afgesloten zakt het niveau van androgenen in je lichaam behoorlijk. Je lichaam gaat dit automatisch corrigeren met een te hoge productie van oestrogeen om steroïden niveaus op peil te houden. Oestrogeen op zich remt tevens de aanmaak van het natuurlijke testosteron af, waardoor er veel gewonnen spiermassa verloren gaat.

 3. NOLVADEX NAKUUR
  Wanneer je na een anabolenkuurtje een Novaldex nakuur neemt van dagelijks 10 – 20mg zal dat bevordelijk zijn voor het opstarten van de natuurlijk aanmaak van testosteron. Nolvadex verhoogd de testosteron aanmaak als de hormonale evenwicht na een kuur verstoord is door de overvloed van testosteron in je lichaam en is erg gunstig om de kans op blessures te verminderen en voor een versnelde herstelling van blessures.
  Testosteron is de meest cruciale androgene anabole steroiden voor de aanmaak van spiermassa, dit zijn de steroidehormonen die van nature in je lichaam voorkomen. Tijdens de kuur word de eigen aanmaak van natuurlijke testosteron verminderd of soms zelfs helemaal gestopt, omdat je tijdens je anabolenkuur feitelijk extra testosteron in je lichaam inbrengt.
  Na een anabolenkuurtje is het aan te bevelen om een goede nakuur met Nolvadex te nemen om de anti oestrogenen werking en de natuurlijke aanmaak van eigen testosteron weer op te starten.

 4. BIJWERKINGEN REMMEN MET NOLVADEX
  Als je stopt met je anabolenkuurtje wordt de productie van eigen testosteron niet direct weer gestart naar het normale niveau van voor je anabolenkuur. Omdat je lichaam niet genoeg testosteron produceert zal je lichaam dit compenseren doormiddel van aanmaak van extra oestrogeen, dit is vaak het gevolg van de anabolekuur zelf doordat testosteron aromatiseert en hierbij wordt omgezet naar oestrogeen. Wat er eigenlijk gebeurd is dat de receptoren in je spiercellen niet meer kunnen binden met testosteron omdat het er gewoon niet meer is, nolvadex brengt dit natuurlijke proces weer op gang.

Comments are closed.