One thought on “Methenolone Enanthate

 1. Primobolan / Methelone Enanthate
  Primobolan
  Duur werking 10 – 14 dagen
  Toediening Inject
  Dosis 400 tot 600 mg/week , vrouwen 50 tot 100 mg/week
  Acne Is mogelijk bij hoge doseringen / per persoon verschillend
  Waterretentie Nee
  Hoge bloeddruk Komt voor / per persoon verschillend
  Zwaar op de lever Nee
  Aromatisering Nee
  DHT conversie Nee
  Onderdrukking van hormoonproductie Ja, in beperkte mate
  Primobolan
  Primobolan kan niet aromatiseren, waardoor de gebruiker geen vocht vast gaat houden. Daarnaast zorgt het door een lichte, androgene werking voor vetverlies. Hierdoor is Primobolan geschikt voor cutkuren. Er wordt geclaimd dat Primobolan spiermassa opbouwen doordat het dezelfde werking heeft als Nandrolone en Boldenone. Dit is heel goed mogelijk omdat de moleculaire structuur van methenolon vrijwel gelijk is aan die van boldenone. Gebruikers claimen dat bij Primobolan echter minder massa opgebouwd wordt. Omdat het zo’n lichte, androgene werking heeft en androgene bijwerkingen zelden voorkomen, is Primobolan een populaire steroïde voor vrouwelijke sporters.
  Gebruik
  Er zijn twee vormen van Primobolan verkrijgbaar; een korte ester voor orale inname en een langere ester om te injecteren. Methenolon Enanthaat is een langwerkend injecteerbaar middel en daardoor gemakkelijk in gebruik. Hiervan moet een relatief hoge dosis genomen worden voor resultaat, minimaal 400 mg per week. Omdat het middel langwerkend is moet het bij voorkeur in een lange kuur genomen worden. Primobolan heeft geen grote, maar wel een merkbare, invloed op de natuurlijke hormoonproductie en daarom moet een kuur altijd worden afgesloten met een nakuur van Nolvadex of Clomid. Primobolan wordt vaak gebruikt als alternatief voor Nandrolone of Boldenone tijdens een cut stack.
  Waar moet ik op letten?
  Bij gebruik van Primobolan zal de zaadproductie verminderen waardoor de testikels tijdelijk krimpen. Verder zorgt het mogelijk voor een toename in lichaamshaar en lichte vermannelijking. Acne komt zelden voor. Al met al is Primobolan een milde steroïde.

Comments are closed.