One thought on “Masteron Propionate

 1. Masteron / Drostalone Enanthate – Propionate
  Masteron
  Duur werking Masteron enanthate: 8 dagen
  Masteron propionate: 2 tot 3 dagen
  Toediening injectie
  Dosis Masteron enanthate: 400 tot 600 mg/week
  Masteron propionate: 350 tot 500 mg/week
  Acne Ja / per persoon verschillend
  Waterretentie Nee
  Hoge bloeddruk Zelden
  Zwaar op de lever Nee.
  Aromatisering Nee
  DHT conversie Nee
  Onderdrukking van hormoonproductie Ja
  Masteron
  Masteron is een sterk androgeen. Het aromatiseert niet, sterker nog, het verbruikt veel aromatase enzymen zonder zelf veranderd te worden. Omdat masteron zo androgeen is hoef je er ook geen grote toename van spiermassa van te verwachten terwijl de spierkracht wel toeneemt. Om deze reden wordt het vrijwel alleen gebruikt tijdens het cutten. In een cutkuur wordt het door bodybuilders met een al laag vetpercentage vaak gebruikt om de spieren een hardere look te geven. Ook is het een interessant middel voor sporters die in gewichtsklasses ingedeeld worden doordat de spierkracht toeneemt terwijl het lichaamsgewicht gelijk blijft of zelf lager wordt. In een cutkuur moet masteron gecombineerd worden met andere middelen omdat het zelf niet kan zorgen dat er genoeg spiermassa vastgehouden wordt.
  Gebruik
  Er zijn twee injecteerbare varianten van masteron verkrijgbaar: masteron propionate en masteron enanthate. De eerste moet tussen elke dag en om de 2 dagen geïnjecteerd worden terwijl voor de laatste één keer per week voldoende is. Normale doses liggen rond de 500 mg per week. Voor een cutkuur met behoud van spiermassa kan het gestackt worden met boldenon. Een andere populaire stack is masteron propionaat met testosteron propionaat, winstrol en eventueel trenbolone acetate. Masteron enanthaat kan gecombineerd worden met testosteron enanthate en trenbolon enanthate.
  Waar moet ik op letten?
  Er kunnen prostaathypertrofie, acne en vette huid, toename van lichaamshaar en uitvallen van hoofdhaar optreden. De kans op hartaandoeningen wordt door masteron vergroot. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.

Comments are closed.