18 thoughts on “Ik wil aan mijn eerste kuur beginnen! + Schema eerste kuur voor beginners  

 1. Als je advies wilt over je (eerste) kuur, dan hebben we om je te helpen deze informatie nodig:
  Wat je leeftijd is
  Hoe lang je traint (hiermee wordt bedoeld serieuze training, geen half werk)
  Hoeveel gewicht je op natuurlijke wijze in die periode hebt gewonnen (+ je vet %)
  Een voorbeeld van wat je op een doordeweekse dag allemaal eet
  Welke supplementen je al hebt gebruikt
  Waarom je deze kuur wilt doen
  Wat je wilt bereiken in bodybuilding op lange termijn?
  Als je al deze informatie meegeeft in je topic dan kunnen wij je veel beter vooruit helpen. Probeer ook te accepteren dat niet iedereen achter je keuze om te gaan kuren zal staan. Het is goed mogelijk dat je er gewoon nog niet klaar voor bent en dan zal je dat ook te horen krijgen van de leden die hier al wat langer zitten.

  • Wat info over mezelf,
   Ik ben 23 jaar en 1,83m lang, ik weeg 83kg met vetpercentage van 18%.Train nu 3 jaar waarvan her laatste jaar serieus, denk hierbij aan 4-5 keer per week. Ik wil de overweging maken om te gaan kuren, waarbij ik ongeveer 5-6 kg erbij kom maar mijn vetpercentage naar 10% gaat. Wat stellen jullie mij voor?
   Groeten piet

  • Hallo Mensen,
   Ik ben 30 jr. en 80 kg Ben 1.75 en train al 6 jr. serieus en zie er goed gespierd uit echter wil ik mijn lichaam net dat beetje meer geven. Heb het idee dat mijn Max is bereikt met groeien.
   Mijn eetpatroon is als volgt: ontbijt 3 eieren met 3 plakjes kip of kalkoenfilet.
   Tussendoor kwark met appel of shake
   Middag 2 sneetjes volkomen met een berg kip of tonijn en groene sla
   Tussendoor nootjes en banaan en shake
   Avondmaal vlees en broccoli
   Graag hoor ik wat jullie mij aanraden!!

 2. Hallo allen,
  Even wat ter informatie over mijzelf.
  Ik ben 21, 1,85 M, en weeg 73KG.
  Ik fitness momenteel een jaartje, en heb daar laatste 2 maanden een korte stop op gehad ivm een blessure.
  Ik ben altijd al sportief geweest, ik kan goed rennen, ik ben licht, en kan eten wat ik wil en word niet dik.
  Natuurlijk wil ik een resultaat bereiken, dat moeilijk voor mij te halen is (Rond de 90 KG wegen en een vetpercentage van 10%).
  Daarom denk ik eraan om een kuur te beginnen, alleen het minpunt hiervan , is dat ik niemand ken die het heeft gedaan, en natuurlijk geen verstand daarvan heb (Ook al zou ik alles van het internet lezen).
  Ik heb al een voedingsschema gehad 4 maanden, en was 3 KG aangekomen (En ja dit was een strak schema).
  Daarom de vraag, zal ik gaan kuuren? En zoja, wat is de beste manier om aan een goede (Echte) kuur te komen, (En niet online).
  Gr,
  Djinn

 3. ik ben nu bezig in mijn kuur van 10weken (sus en deca) (1 ste kuur )heb de eerste twee weken frontload gedaan van:week 1 tot 2400mg deca & 625mg sus op maandag500mg sus op donderdagvanaf nu ..(week 3 tot 10 )week 3tot8 200mg deca & 250mg susweek 9-10: 2keer 250mg sus per weekvanaf week 8 winstrol 4weken lang.nakuren vanaf week 12 met nolvadex.Mijn voeding ziet er zo uit:S’ochtens: 3eitjes & anabolic shake van applied. (8u30)tussen door: 2 volkoren boterhammen met kip of kommetje pasta zonder toevoegingenMiddag: 2 Volkoren broodjes met kippenfilet plus extra veel groenten.rond 3-4uur: Havermout met kwark en magere melk ( een soepkom vol )6uur: pasta, biefstuk, vis of rijst. grote portie8uur naar de fitness: water9u30: whey shake of proteine shake ( inkospor x-treme carbo prot)11uur: havermout met kwark. ( slapen rond 1uur)trainingschema:maandag: Borst & triceps ( cardio 30 min )dinsdag: biceps en buikwoensdag: rug en ( cardio 30 min)donderdag: borst & triceps en buiskpierenvrijdag: Biceps en cardio zaterdag: cardio (joggen outside)zondag: buikspierenstats: ( 95,5 kg & 1m90, vetpercentage: 16-17% )sixpack zou ik er graag meer laten doorkomen het is zichtbaar maar door het hoge vp komer die er niet zo mooi uit natuurlijk wil ik eerst nog zoveel mogelijk massa nemen in mijn kuur ( met de cardio ben ik sinds deze week bezig)graag jullie meningengeen onnodige commentaar daar ben ik toch niets mee!!

 4. Ik ben aant nadenken over een volgend kuurtje..
  W1-10 500mg test
  W1- 8 200mg deca
  W1-12 25mg provi (vocht)
  W12-15 20mg nolva
  Opmerkingen,verbeteringen?
  Vorige kuur was
  10weken 250 test +400 primo
  4weken 40 mg winny
  7kg bijgekomen,nu bezig met nakuur 20mg nolva 4weken

 5. Ik wil rond februari/maart beginnen met mijn 3e kuurtje
  De vorige waren test e & deca
  sustanon & deca.
  Bij deze kuur wil ik droger en harder worden.
  Dus had ik gedachte:
  1-6 Anavar 60mg ED
  1-10 Test E
  1-10 Tren
  10-14 Nolvadex
  Mijn stats zijn 1.82, 93kg, 14%

 6. hallo
  ik ben 23 jaar ik weeg 55 kg ik ben 165 lang.
  ik heb van alle supplementen maar niks help echt
  en wil gaar nu een kuut gebruiken om aan te komen en gespierder te worden ik wil mix 15 kg aan komen kun je me hier advies over geven wat ik het beste kan gebruiken

 7. beste leden,
  Ik ben mike en wordt volgende maand 20,
  ik train nu ongeveer 8 maanden, waarbij ik van de 79 kilo naar de 88.5 ben gegaan.
  ik denk dat ik tussen de 15-20 procent lichaamsvet zit, dit omdat ik niet weet hoe ik dit precies moet uitrekenen en het eigenlijk nooit echt betrouwbaar is.
  met voeding heb ik eigenlijk de afgelopen 4/5 maanden een vast eetpratroon.
  ontbijt: 500 Ml melk met 12 eetlepels havermout en een flinke hap pindakaas.
  2/3 uur later: 4/6 boterhammen met een pak kalkoen of kipfilet van 150 gram.
  2/3 uur later: heb ik een bak kwarm met muesli, of ik eet smiddags een flink boord pasta van 100/150 gram met kaas.( als ik savonds geen kip eet voeg ik dat hier aan toe )
  hierna ga ik fitnessen.
  na het fitnesse neem ik direct mijn whey eiwit shake van 30 gram, met melk( dit nooit hetzelfde want gooi er gewoon maar wat in.
  even hierna ( om het te laten zaken ) eet ik mijn avondeten, wat bestaat uit groente, vlees, en Aardappels rijst of pasta.
  hierna eet ik eigenlijk iets voor het slapengaan alleen nog een bak kwark met een banaantje en wat honing, heel af en toe wat pinda’s savonds voor de snack maar dit weet ik niet echt te combineren tussen het avondeten en de laatste snack.
  ik ben 1,95 lang en ik wil heel graag, naar de 95 tot 100 kilo droog, ofja rond de 8-10%
  ik heb zitten denken om een stromba kuurtje te doen, dit in maart, zodat ik nu zelf naar de 95 kilo kan gaan en daarna de kuur zijn werk te laten doen.
  ook wil ik test + deca gaan zetten aankomende winter, om zo toch nog droog door te groeien naar een kilo of 100/105.
  ik wil niet enorm groot worden maar gewoon een mooi afgetraint lichaam, waarvan je eigenlijk niet kan zien dat het overmatig anabolen gebruik is ( als u snapt wat voor soort lichamen ik dan bedoel)
  mijn vraag is of ik er nu niet veel te vroeg mee begin, ik heb voor die 8 maanden eigenlijk 6 maanden niet gesport en daarvoor ben ik 14 kilo lichaamsvet afgevallen en vrijwel geen massa getraint.
  ik hoop heel veel kritische antwoorden te krijgen, omdat ik 100% achter mijn beslissing wil staan, en niet nog een kuur wil doen daarna nog om mijn doel te bereiken.
  ik heb al een hoop research gedaan naar anabolen en veel vrienden van mij doen het ook ( maar deze hadden geen zin om te wachten en deden het een beetje uit gemakkelijkheid )
  Ik hoor liever de waarheid dan wat ik wil horen dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
  Met vriendelijke groet,
  Mike

  • Hallo,
   Mijn naam is carlos, ik ben 1,83 en weeg 72 kilo ik heb rond de 8 procent body fat.
   en wil graag wat meer aankomen ik train 4 keer in de week welke kuurtje kan ik het beste gebruiken het is tevens me eerste kuurtje en zijn er dan nog producten die ik ernaast bij moet nemen voor maximaal resultaat ? ik hoor het graag zo spoedig mogelijk !
   Met Vriendelijke Groet
   Carlos

 8. hallo ik ben joey ik ben 18 jaar en weeg 76 kg ik woog 82 kg was dik en ben toen heel erg gaan afvallen naar 67 kg en ben in 5 a 6 maanden 9 kilo aangekomen zit op het moment in de bulk heb op dit moment een vetpercentage van ik denk 15 procent ik heb dus een jaar heel veel cardio gedaan en pas 8 maanden sirieus gaan gainen met krachttraining wat voor aas word mij aangeraden ? ik wil het minst slechte en waardoor me ouders ook niks aan me gaan merken .

  • Heel simpel GEEN KUUR 😉
   Wordt eerst maar 21 en ga is natuurlijk wat jaartjes trainen voordat je gelijk naar de anabolen wil grijpen
   Succes verder Grt anabolen online team

 9. Hey ik had een vraag ik ben 25 jaar ben heel droog weeg 71 kilo en ik wil ook droog blijven ik heb een kuurtje gekocht alleen durf het niet echt te gebruiken
  winstrol 250ml met een nakuur is het wel juist voor me wie wil me aub helpen ?

 10. Ben 34 en train met pauzes vanaf mn 16,
  laatste twee jaar drink ik wekelijks en ga een keer per maand naar de sportschool. Afgelopen jaar leek ik serieus 3 keer per week te gaan, dat hield ik 3 a 4 maanden vol.
  wil n kuurtje nemen maar ben zelf best agressief.
  Welke kuurtje is best aanbevolen? Zie dat testasteron voor beginners is 10 wk en dan nakuur 4 wk.
  Is dat meest en de beste beginners of is die probolan 50 ook zo goed?

 11. hallo,
  ik ben ronald, ben 34
  ik sport nu n dik jaar,zonder al te veel resultaat,ben wel al 10 kilo vet kwijt,echter niet veel spiermassa bijgekomen.
  ik sport serieus en hard,4 sets en 10 reps borst benen schouders,armen,rug nek,alles eigenlijk .
  heb wel n beetje massa erbij maar echt niet veel,ik schijn zo’n type te zijn die daar weinig genen of aanleg voor heeft….
  ik eet gezond,
  ochtends: magere yoghurt met muesli en banaan met vruchten erbij
  of 2 sneden donker brood met elk 2 of meer plakken kipfilet erbij
  middags: 1a2 stuks fruit(kiwi,banaan,mandarijn,appel)
  avonds: rijst,pasta of aardappel met kip of rundvlees en veel groente en erna sla
  ik eet heel veel vlees bij het avondeten
  supplementen:
  creatine(creapure,b&f)
  whey perfection(b&f)
  bcaa,(b&f)
  glutamine(b&f)
  no xplode(bsn)
  mucle mass(b&f)
  gaba capsules(b&f +dymatize)
  ik weet dat ik een kuur wil gaan doen ,alleen weet ik niet hoe of waarmee te beginnen
  ben me al 2+ maanden in aan het lezen erover heb al gelezen dat er een hoop rotzooi op de markt is,ik wil zo licht mogelijk beginnen…
  ik dacht eerst aan anavar,echter dat is moeilijk te krijgen en zeer duur heb ik gelezen,daarbij wordt het toch overal voor 50,- aangeboden?de vraag is dan…wat stop je in je lichaam als dit spul eigenlijk niet of moeilijk te krijgen is?mischien beter niet doen?
  daarbij hoor ik op youtube iedereen zeggen dat je beter kunt spuiten omdat pillen 2x door de lever moet en dat dat later voor problemen zorgt…+de helft van werkzame stof breekt af…heb je dus weinig aan..
  echter er zijn genoeg anabolen waar je haar van uitvalt en dat wil ik dus echt niet…alleen welke en hoe of wat dan?
  ik ben echt op zoek naar goede raad en duidelijk advies
  ik weet niet welke sites/leveranciers betrouwbaar zijn
  ik weet niet welke producten betrouwbaar zijn
  en waar je op moet letten om geen rotzooi binnen te krijgen
  hulp of goed advies zeer welkom,mvg ronald

 12. Hallo,
  Ik ben Jo train al tijd rond 2 jaar nu train 4 keer per week ongeveer
  Ben 31 weeg 75 kilo ben atl gebouwd wil meer massa krijgen mijn eet patroon is in de ochtend 2 ommeletjes bruin brood honing origineel olijf olie
  Middag brood kip file kaas pindakaas tussen door fruit banaan avond vlees soms vis met groente rijst pasta elke dag wat anders

 13. Hallo,
  Ik ben 37 jr. en 83 kg Ben 1.78 en train al bijna 4 jaar en zit nu op 4 dagen per week (upper/lower split). Naast 60 min gewichten doe ik ook minimaal 15 mins cardio per sessie. Heb spieren, maar heb nog steeds last van vet/waterbehoud. Ik wil graag droog/ripped eruit zien.
  Ik eet 1800-2000 calorieën per dag, 40% eiwit, 40% koolhydraten en 20% vet. Meeste calorieën eet ik ‘s avonds.
  Graag hoor ik wat jullie mij aanraden!!
  Dank en groet

Comments are closed.