5 thoughts on “DIANABOL – DBOL, D-BOL OF DANABOL

 1. DIANABOL – DBOL, D-BOL OF DANABOL
  Dianabol, ook wel bekend als: Danabol, DBOL of D-bol is de meest bekende anabole steroiden. Dianabol is erg populair onder body builders vanwege de enorme explosieve opbouw van spiermassa en kracht in relatief korte tijd. Dianabol is uiterst effectief om te bulken, de resultaten van het gebruik van Dianabol zijn al binnen enkele dagen duidelijk zichtbaar. Dianabol is een van de meest sterk werkende steroïden die er te koop is. Dianabol kopen voor een Dianabol Kuur betekent snel resultaat zien.

 2. WERKING DIANABOL
  Dianabol heeft een minimale invloed op de hormoon huishouding in je lichaam omdat het slechts in lichte mate werkt op de androgeen receptor. De grootste uitwerking van Dianabol in je lichaam is gericht op de eiwitsynthese en het herstellend vermogen van het glycogeengehalte van je spieren na de training. Danabol maximaliseert je spierkracht en massa op een geweldige manier, het stimuleert de spieropbouw wat al snel en duidelijk zichtbaar is. Een dianabol kuur levert extreem goede resultaten op, maar let er op dat zuivere dianabol kopen belangrijk is want het middel wordt omdat het zo populair is vaak nagemaakt. De valse dianabol bevat niks anders dan caffeïne, waardoor je inderdaad het dianabol-gevoel krijgt alsof je de hele wereld aan kan maar na een tijdje zal je beseffen dat je bent genept omdat je geen spiermassa gaint.
  =Dianabol Bestellen
  Let op! Dianabol heeft heel veel goede voordelen in het gebruik. Als je niet de goede maatregelen neemt na je dianabol kuur dan zal al je snel gewonnen spiermassa weer net zo snel verdwijnen. Om de spiermassa die je gaint te behouden zal je een goede nakuur moeten nemen van nolvadex, en/of clomid of arimidex.

 3. DIANABOL KOPEN
  Danabol geeft je snel veel spiermassa en omdat het slechts in minimale mate via de androgeenreceptor werkt is het uiterst geschikt om een langwerkend anabolenkuurtje te boosten omdat het niet botst met andere stoffen die via de androgeenreceptor werken. De eerste 4 tot 6 weken neem je 20 tot maximaal 50 mg Dianabol per 24 uur. Een goede combinatie met Dianabol is Winstrol of Primobolan. Je neemt dan de aangegeven dagelijkse dosis van 20 tot 50 mg Dianabol in ieder geval 6 en niet meer dan 8 weken. Een langere periode en een hogere dosis dan aangegeven is te belastend voor de lever. Dianabol aromatiseert waardoor je lastige bijwerkingen kan krijgen van oestrogeen, omdat te minimaliseren kan je Dianabol het beste nakuren met Nolvadex en/of clomid. Om de natuurlijke aanmaak van testosteron op peil te zetten is het verstandig een na-kuur van ten minste 4 weken nolvadex 20mg per dag en 50mg clomid.
  =Dianabol Bestellen
  Dianabol kopen voor enorme toename in spiermassa, goede winst in kracht, meer uithoudingsvermogen, een goed gevoel en meer zelfvertrouwen, meer eetlust zodat je meer calorieën tot je zal nemen, en Dianabol zorgt tevens voor een positieve stimulering op het immuunsysteem.

 4. DIANABOL KUUR
  Met een goed uitgebalanceerde Dianabol kuur kun je verbluffende en snelle resultaten boeken als het gaat om toename van spiermassa en kracht. De populairste kuren met Dianabol zijn, Dianabol Only en de Dianabol – Winstrol combinatie of een Dianabol kuur met Primobolan. De Dianabol only is een leuke kuur voor beginners en de wat zwaardere kuur Dianabol – Winstrol/ Primobolan is meer geschikt voor de gevorderde sporter. Dus weet welke kuur het beste bij je past voordat je Dianabol gaat kopen.

 5. DOSERING DIANABOL
  Wanneer je Dianabol gaat kopen dan wil je graag weten wat de dosering is, dit is erg verschillend en afhankelijk van wat je doelstellingen zijn. De meesten houden een dosering aan van onder de 50 mg per dag en stacken met een andere anabool om de werking te versterken en om de aanslag op de lever te verminderen. Dianabol wordt vaak gebruikt als kickstart in combinatie met bijvoorbeeld testosteron met een lange ester, die later aan slaat. Dianabol wordt dan ook kort, meestal 4 tot 6 weken in een dagelijkse dosis van 10 tot 50 mg gebruikt.

Comments are closed.