4 thoughts on “DECA DURABOLIN OOK BEKEND ALS GEWOON “DECA” OF NANDROLON

 1. DECA DURABOLIN
  Deca Durabolin of beter bekend als gewoon Deca wordt na testosterone beschouwd als de best injecteerbare androgenen anabole steroide (AAS), Deca Durabolin of Nandrolone Decanoate blijft actief in het lichaam voor 14 tot 16 dagen en blijft 16 tot 18 maanden detecteerbaar voor tests. Met Deca Durabolin / Nandrolone zal de spiergroei sneller gaan doordat het stikstof vastgehouden wordt waardoor er je spieren meer eiwitten kunnen opnemen, Deca stimuleert de eiwitsynthese dus spiermassa wordt sneller aangemaakt. Slechts een minimaal deel van de Nandrolone wordt omgezet naar een krachtig oestrogeen waardoor de glycoceenopslag en de afgifte van testosteron wordt bevordert en de kans bestaat dat de androgeen receptorten flink in aantal zal doen stijgen. Echter, doordat een minimaal gedeelte van de Nandrolone in je lichaam araomtiseert is de kans op nadelige oestrogene effecten zeer gering met gebruik van Deca.

 2. WAAROM DECA DURABOLIN KOPEN ?
  Deca, Deca Durabolin wordt gebruikt door bodybuilders en andere atleten om de aanmaak van rode bloedlichaampjes te stimuleren, is uiterst effectief voor snelle spieropbouw, bevordert de eetlust, bevordert de botversteviging, versnelt de nieuwe aanmaak van spierweefsel en versterkt de pezen. Deca Durabolin wordt gebruikt voor een wedstrijd of in het na seizoen om maximale spiergroei en grote spierkracht te behalen en vet te reduceren. Deca Durabolin maximaliseert de proteinen synthese in de spiermassa en zuurstof inname in het bloed. Deze eigenschappen heeft Deca te danken aan het verwante Nandrolone die relatief weinig oestrogene bijwerkingen heeft in vergelijking met Testosterone, een ander bijkomend voordeel van Deca Durabolin is de milde bijwerking op haar en huid doordat het alfa 5 enzym het zware effect van Nandrolone reduceert en de afgifte van Testosterone juist wordt gemaximaliseert.
  Deca Durabolin is een van de weinige anabole steroide die geen negatieve effecten heeft op het cholesterol en het immuunsysteem. Deca heeft juist een zeer positief effect op het immuunsysteem door het immuunsysteem te stimuleren.
  =Deca Durabolin Bestellen
  Let op! Nandrolon levert enkele mooie voordelen op. Het zorgt voor een verhoogde agressie waardoor je zwaar en intensief kunt trainen. Deca verhoogt de aanmaak van het belangrijke groeihormoon IGF-1. Dit zorgt voor een hoge anabole en androgene activiteit. Deca Durabolin vergroot ook de activiteit van androgene receptoren wat explosieve spiergroei stimuleert.

 3. DECA DURABOLIN VOORDELEN
  Oxymetholone veroorzaakt geringe bijwerkingen door de laag aromatiserende werking, omdat het niet wordt omgezet in DHT heeft Deca daarom een lage androgene werking. Oxy wordt 5 keer minder als testosteron omgezet in estradiol. Deca Durabolin zorgt voor een hoge stikstofretentie, de manier waarop er meer stikstof in de cellen wordt vast gehouden dan af wordt gestaan. Dit zorgt voor grote winst aan droge spiermassa. Uit onderzoek is gebleken dat Deca Durabolin zowel bij een lagere dosis van 65mg per week als bij een hogere dosis van 200mg per week behoorlijke stikstofretentie wordt gegenereerd, 33-52 gram in 2 weken. Nandrolon zorgt voor een winst aan droge spiermassa van 0.5kg tot 0.9kg per week. Een toename aan lichaamsgewicht van gemiddeld 4.9kg waarvan 3.1kg aan droge spiermassa. De prestaties tijdens cardio op bijvoorbeeld een loopband gingen na gebruik van Deca Durabolin aanzienlijk vooruit. Dus als je een goede bulk kuur wil nemen moet je Deca Durabolin kopen.
  Deca Durabolin is een langzaam werkend anabool in tegenstelling tot Dianabol, maar Deca Durabolin heeft daarom ook veel minder kans op bijwerkingen waardoor Deca voor een langere tijd gebruikt kan en zelfs moet worden.

 4. DECA DURABOLIN KUUR
  Mannelijke bodybuilders en atleten gebruiken doorgaans 4 milligram per kilo lichaamsgewicht of 250 tot 500 milligram per week, voor vrouwelijke bodybuilders en atleten wordt aanbevolen een wekelijkse dosis van 50 tot 150 milligram te gebruiken. Deca Durabolin kan over het algemeen goed gestacked worden in combinatie met Dianabol, Testosteron enanthate of cypionate en zelfs Sustanon is zeer goed te gebruiken in een Deca Durabolin Kuur. Deca Durabolin is een perfect middel om te stacken met andere anabolen, een Deca Durabolin only kuur is niet aan te raden het onderdrukt de eigen aanmaak van testosteron behoorlijk. Het beste aan te raden bij een Deca Durabolin kuur is testosteron of sustanon als basis van je anabolenkuurtje, en dan voeg je de Oxymetholone hier aan toe.

Comments are closed.