4 thoughts on “CLOMID

 1. CLOMID LICHTE NAKUUR
  Clomid word gebruikt als nakuur na een anabolenkuurtje. Clomid wordt gezien als een lichte nakuur op licht aromatiserende middelen, als nakuur op een anabolenkuurtje met sterkere aromtiserende middelen wordt over het algemeen Nolvadex gebruikt. Wanneer men een anabolenkuurtje met extreem hoog aromatiserende middelen heeft gebruikt wordt over het algemeen een krachtig anti oestrogeen middel als Arimidex gebruikt als nakuur. Clomid is verkrijgbaar in pilvorm.

 2. CLOMID ANTI OESTROGEEN
  Clomid werkt als een anti oestrogeen omdat Clomid een licht synthetisch anti-oestrogeen is, het minimaliseert de negatieve effecten van gynecomastie en water retentie. Nolvadex en Arimidex zijn sterker en hebben meer anti oestrogene effecten. Er wordt vaak gedacht dat het de aanmaak van natuurlijke testosteron stimuleert, maar dat is niet zo. Clomid heeft het meeste effect als het gebruikt word om de aanmaak van oestrogeen te remmen wat wordt veroorzaakt door het gebruik van bepaalde anabole steroiden.
  Let op! Het nadeel van gebruik van clomid is een afbrekend effect op gewonnen spiermassa die je behaalt hebt met anabole steroïden. Bij Nolvadex is dit effect sterker omdat nolvadex krachtiger werkt.

 3. GEBRUIK CLOMID
  De meeste anabole steroiden, en al helemaal de androgene anabolen steroide, blokkeren de lichaamseigen productie van testosteron. Als een bodybuilder een anabole steroide kuur heeft gehad is de natuurlijke aanmaak van testosteron vrijwel nihil, het lichaam is in een staat van katabolisme, met andere woorden de stofwisseling wordt afgebroken, wat weer resulteert in de afbraak van zojuist gewonnen spiermassa.
  =Clomid Bestellen
  Clomid wordt in de wereld van bodybuilders over het algemeen gebruikt als nakuur en Nolvadex wordt gebruikt als een anti oestrogeen middel.

 4. CLOMID NAKUREN
  Wanneer je anabole steroide gebruikt worden de androgene receptoren in je lichaam geactiveerd waardoor het nivo van androgeen in je lichaam sterk wordt verhoogd. Wanneer je in een anabolenkuurtje last krijgt van oestrogeen gerelateerde problemen, zoals gynaecomastie, kan je met het gebruik van 100 mg Clomid per dag (of 20 tot 30 mg Nolvadex per dag) het probleem zo goed als mogelijk bestrijden.

Comments are closed.