4 thoughts on “CLENBUTEROL IS GEEN ANABOLE STEROÏDE

 1. CLENBUTEROL VOOR HOGE VETVERBRANDING
  Clenbuterol is geen anabole steroide maar een beta 2 adrenerge agonist dat vooral bekend staat om zijn krachtige vetverbrandende eigenschappen waardoor je zeer snel kan afvallen. Clenbuterol wordt vaak gebruikt door bodybuilders, voetballers, zwemmers en wielrenners vanwege de anabolische en katabolische effecten en hoge vetverbranding. Het zal de spiergroei bevorderen omdat het de afbraak van spiereiwit afremt. Het reduceert vet in je spieren doormiddel van verhoogde lichaamstemperatuur en snelle afbraak van vetmassa, voor maximale droogheid. Clenbuterol versnelt je metabolisme waardoor je lichaam meer energie gaat verbruiken en meer vet gaat verbranden. Clenbuterol is een krachtig middel voor snel afvallen en tegelijkertijd spiermassa op te bouwen. Als je snel resultaat wil met afvallen dan kan je het beste clenbuterol kopen, clenbuterol maakt afvallen makkelijk.
  =Clenbuterol Bestellen
  Met een clenbuterol kuur verdwijnt vet als sneeuw voor de zon en word de huid weer mooi strak getrokken. De meest gebruikte Clenbuterol kuur is een Clenbuterol only kuur, deze clenbuterol kuur neem je dan 2 weken dan 2 weken niet en dan weer 2 weken en dan stop je, in de dagen dat je clenbuterol gebruikt neem je niet meer als 40 mcg per keer. Clenbuterol neem je bij voorkeur in de ochtend en liever niet na 16:00 uur. Clenbuterol stimuleert het centrale zenuwsysteem en werkt als adrenaline, het clenbuterol effect is te vergelijken met efedrine wat vroeger in stackers zat.

 2. CLENBUTEROL KOPEN
  Clenbuterol kopen om snel vet te verbranden. Clenbuterol zorgt naast vetverbranding voor spieropbouw doordat het de afbraak van spiereiwitten tegengaat. Om van de maximale efecten van clenbuterol te profiteren is het verstandig om je dieet hier op aan te passen. Je dieet zal moeten bestaan uit weinig vet, complexe koolhydraten en hoogwaardige Proteïnen. Als je dieet in orde is dan pas kan je clenbuterol kopen en aan een clenbuterol kuur denken.
  =Clenbuterol Bestellen
  Let op! Clenbuterol staat bekend als het middel om ontzettend snel af te vallen en om supersnel vet te verbranden. Clenbuterol is een sterk middel, echter is het van belang om je dieet aan te passen om het maximale effect te behalen.

 3. MET CLENBUTEROL AFVALLEN
  Clenbuterol is een middel dat word gebruikt door topsporters en bodybuilders. Met clenbuterol afvallen gaat snel omdat je vetmassa in verhoogd tempo wordt afgebroken omdat je mmer calorieen verbrandt. Clenbuterol maakt ademen makkelijker waardoor het bloed beter door je lichaam circuleert. Clenbuterol geeft je een energieboost en maakt je zo sterk als een paard waardoor het juist zo populair is bij duursporters zoals wielrenners. Ook met clenbuterol kopen moet je goed weten wat je gaat bestellen, clenbuterol kopen doe je bij een betrouwbare leverancier.
  Clenbuterol heeft een halfwaardetijd van 35 uur. Als je clenbuterol elke dag gebruikt dan moet je begrijpen dat de eerste pil nog niet is uitgewerkt als je de tweede inneemt. Daarom is het verstandig om 2 weken wel en daarna 2 weken geen clenbuterol te gebruiken.

 4. CLENBUTEROL BIJWERKINGEN
  De bekende bijwerkingen van Clenbuterol zijn onder andere hogere hartslag, trillende spieren, zweten, extreme alertheid en hyper-activiteit. Deze bijwerkingen verdwijnen echter zeer snel als je lichaam aan clenbuterol gewend is geraakt.

Comments are closed.