5 thoughts on “BOLDENONE – BOLDENON – EQUIPOISE – GANABOL

 1. BOLDENONE – EQUIPOISE
  Boldenone of boldenon is een zeer populaire anabole steroïde onder bodybuilders, andere namen die ook wel gebruikt worden zijn: Equipoise, Ganabol, Ultragan, Undecylenate of Equigan. Boldenone is een injectable die qua resultaat en effect op Nandrolone lijkt maar meer populair is omdat de kans op oestrogeen vorming, oftewel borstvergroting, aanzienlijk minder is. Tevens is Boldenone / Equipoise erg populair onder vrouwelijke atleten en bodybuilders omdat de kans op vermannelijking nihil is.
  =Boldenone Bestellen
  Boldenone heeft een driedubbele werking om de spiermassa te vergroten, het houdt stikstofrijke eiwitten vast en vergroot de afgifte van het groeihormoon. Tevens zorgt Boldenone voor een groeiexplosie van de androgeen receptoren. Boldenone is zeer geschikt voor een bulk kuur omdat het hongergevoel wordt gestimuleert waardoor je meer gaat eten. Boldenone is ook een populair middel om droog te trainen ofwel cutten doordat het de aanmaak van het EPO hormoon stimuleert, het EPO hormoon zorgt er voor dat er meer rode bloedlichaampjes in het bloed komen waardoor het uithoudingsvermogen flink wordt geboost waardoor het ook weer interessant wordt voor duursporters. Maar omdat Boldenon de eetlust stimuleert is het effect het grootst om te gebruiken in een bulkkuur. Voor grote toename in spiermassa kan je rustig Boldenon bestellen bij een betrouwbare leverancier voor de beste kwaliteit.

 2. Net zoals bij andere anabole steroide zorgt Boldenone / Equipoise voor een aanzienlijke opbouw van spiermassa door verhoging van stikstofretentie en het bevorderen van de eiwitsynthese in de spieren. Maar het grootste effect wat Boldenone ten opzichte van andere anabole steroide zoals Nandrolon juist wel heeft is het bij-effect om de eetlust te vergroten zodat de eiwitsynthese positief beïnvloed zal worden wat weer de oorzaak is voor goede resultaten ten opzichte van snelle opbouw van veel spiermassa. Boldenone heeft een duidelijk sterke anabole werking.
  Niet alleen bodybuilders en krachtsporters maar ook andere atleten zijn tot de conclusie gekomen dat Boldenon de ideale steroide is die gebruikt kan worden. Boldenon is een extreem effectief middel om de productie van zuurstofrijke rode bloedlichaampjes te verhogen om zo maximaal te kunnen trainen voor een langere periode voordat melkzuur word opgebouwd. Voor bodybuilders is Boldenon zeer nuttig om de vasculariteit te maximaliseren, als het niet gebruikt wordt om te cutten met bijvoorbeeld: Primobolan of Winstrol, dan is het goed om te stacken met spiermassa verhogende anabole steroiden zoals Anadrol of Testosteron gecombineerd met een hogere dosis Boldenon voor maximale opbouw van spiermassa met een drastische vasculariteit.
  Let op! Boldenone heeft een aantal krachtige eigenschappen die in geen andere anabole steroide gevonden kunnen worden, het gebruik en het effect van Boldenone is zeer uitgebreid te noemen waardoor het middel zeer geliefd is. Boldenone is een uiterst waardevolle anabole steroide vergelijkbaar met een lichte vorm van testosteron met een milde werking van androgeen en oestrogeen. Boldenon is zonder twijfel een zeer effectief middel ter bevordering van spiergroei.

 3. GEBRUIK BOLDENON / EQUIPOISE
  Er zijn niet veel negatieve oestrogene kanten aan Boldenone bekend als men de juiste dosis van 400 tot 600 milligram per week aanhoudt. Bij te lang gebruik en of te hoge dosering kan er een lichte vorm van androgene bijwerkingen ontstaan. Omdat Boldenone een undecylenaat ester is hoeft het slechts een keer per week te worden geïnjecteerd, Boldenone blijft maanden werkzaam in het lichaam. Om een maximaal effect te krijgen kan men ook frontloaden, dat betekent de eerste 2 weken een hoge dosering van 600 tot 800 milligram per week en dan voor de resterende weken een normale dosis van 300 tot 400 milligram per week voor een goede afgifte en een snel en duidelijk merkbaar effect.
  =Boldenone Bestellen
  Het mooie van boldenone is dat het in een bulkkuur, een goed alternatief voor nandrolon is, door zijn vetverbrandende eigenschappen en meer sterke anabole effecten, tevens is boldenone een goed alternatief voor methenolon, omdat boldenone bijna niet aromatiseert, is het gram per gram sterker dan Primobolan.

 4. BOLDENON KUUR OM TE BULKEN
  Omdat Boldenone een anabole steroide is die de eetlust opwekt vinden sommige atleten dat het beter te gebruiken is als stack kuur om te bulken. Een goede Boldenone kuur om te stacken is 300 tot 400 milligram Boldenone per week in combinatie met 500 milligram Testosterone enanthaat of 500 milligram Sustanon. Sommige geven de voorkeur aan Deca, maar Boldenone is krachtiger en veiliger in het gebruik. Het interessante van Boldenone is dat het wanneer gebruikt wordt om te bulken een veilig en goed alternatief is voor Nandrolon voor wat betreft vetverlies en hogere anabole effecten. Boldenone is ook een goede vervanging voor Primobolan / Methenolon omdat het sterker is en vele malen minder aromatiseert.

 5. BOLDENON NAKUUR
  Omdat Boldenone in kleine mate aromatiseert is een nakuur met Chlomid of Nolvadex zelden nodig. Alleen als je Boldenone stacked met andere, wel aromtiserende anabole steroiden, dan is een nakuur met Nolvadex of Chlomid wel aan te bevelen na ongeveer 2 weken van de laatste Boldenon injectie die je genomen hebt. Dus als je boldenon bestellen gaat voor een kuur, bestel gelijk je nakuur mee.

Comments are closed.