4 thoughts on “ANAVAR DE VEILIGE VERVANGER VAN DIANABOL

 1. ANAVAR
  Anavar ook wel bekend als oxandrolone heeft in vergelijking mat andere anabole steroïden 2 grote pluspunten, het beinvloedt de natuurlijke productie van testosteron niet en ten tweede het aromatiseert niet. Een nakuur na Anavar is niet nodig mits je je houd aan de maximale dosis van 10-20 mg per dag. Zoals bij alle anabolen steroïden krijgt je lichaam bij hoge doseringen een seintje dat er genoeg testosteron is waarna de natuurlijke aanmaak stopt. Als de dosis hoog is bijvoorbeeld 40-50mg per dag dan is het wel noodzakelijk om een nakuur te nemen van anti oestrogeen om de aanmaak van natuurlijke testosteron weer op gang te helpen en om te veel verlies in spiermassa te voorkomen. Anavar is algemeen bekend als een van de veiligste anabolen steroïden en was in de tijd dat het op de markt kwam beschouwd als een veilige vervanger van Dianabol.
  =Anavar Kopen
  Anavar kan door mannen en vrouwen gebruikt worden omdat het vrijwel weinig tot geen effect heeft op vermannelijking, daarom is het gebruik van Anavar in de sport behoorlijk populair. Het is een van de weinige anabolen die zowel veilig als makkelijk is zonder te veel bijwerkingen als oestrogeen. Een Anavar kuur wordt door bodybuilders over het algemeen gebruikt als anabool om te cutten met lage winst in spiermassa omdat het de eetlust remt en toch de behaalde spiermassa behoudt doordat je geen vocht vasthoud.
  =Anavar Kopen
  Let op! Anavar staat ongetwijfeld bekend als een van de anabolen die betrekkelijk veilig is om te gebruiken. Anavar is een milde anabole steroide met een milde anabolische en androgene werking. Anavar heeft geen oestrogene bijwerkingen, mits de aanbevolen dosering wordt aangehouden. Anavar is een orale anabool waardoor toch levertoxisch maar in mildere mate.

 2. ANAVAR KUUR
  Een Anavar kuur heeft het voordeel dat bij kort termijn gebruik er geen nadelig effect op de natuurlijke testosteron aanmaak is. Anavar is een anabole steroïde met zwak androgene eigenschappen maar wel toename in explosieve kracht, daarom is Anavar kopen populair onder vechtsporters, sprinters, powerlifters en andere krachtsporten om meer spierkracht te genereren zonder toename in lichaamsgewicht. Anavar wordt veel gebruikt door amateur bodybuilders en recreatieve sporters om hun lichaam klaar te maken voor de zomer. Je hoeft dan in de vakantie minder tijd in de sportschool door te brengen terwijl je lichaam toch in topvorm blijft omdat Anavar ongeveer een half jaar actief blijft in je lichaam.
  In principe is er na een Anavar only kuur geen nakuur nodig. Indien er gestackt wordt met Anavar in een kuur dan is een nakuur met Nolvadex wel aan te bevelen.

 3. ANAVAR KOPEN
  Bodybuilders gebruiken Anavar het liefst om te stacken met andere anabolen met hoog androgene eigenschappen als impuls voor meer spierkracht. Een Anavar kuur met bijvoorbeeld Winstrol (ook wel bekend onder de namen: Stanozolol, Stromba of Winny) of Anavar met Masteron / drostanolon is een hele leuke kuur om te cutten met behoud van spiermassa, verhogen van de spierkracht, verbeteren van de spierhardheid en het nut van een eetlustremmend effect. Een Anavar kuur met Primobolan wordt ook veel gebruikt en is een leuke kuur voor beginners die veilig willen cutten met behoud van spiermassa. Een leuke Anavar kuur om te cutten is de combinatie met dagelijks 120 tot 140mcg Clenbuterol, en Winstrol of Halotestin. Deze stack bevordert de spierhardheid, behoud de spiermassa en levert extra kracht.

 4. ANAVAR KOPEN
  We komen tot de conclusie dat Anavar een zeer geliefd en veelzijdig anabole steroide bij veel sporters is, zowel ervaren als beginnende, vanwege zijn diverse eigenschappen, er valt weinig negatiefs over te zeggen. Door het milde karakter en de gebruikelijke lage dosering is een nakuur vaak niet nodig waardoor de hoge kosten van Anavar worden gecompenseerd. Anavar blijft 6 maanden na de kuur werkzaam in het lichaam, waardoor het een leuke kuur in het voorjaar is waardoor je tijdens de zomervakantie blijvend van een mooi resultaat zal genieten. Met anavar kopen moet je voorzichtig zijn, omdat het zo’n populair middel is wordt het vaak nagemaakt, anavar kopen doe je bij een betrouwbare leverancier.

Comments are closed.