3 thoughts on “ANAPOLON OOK BEKEND ALS OXYMETHOLONE OF ANADROL

 1. ANAPOLON
  Anapolon, ook wel bekend als Oxymetholone of Anadrol, is een synthetische anabole steroiden speciaal ontworpen voor het snel ontwikkelen van spieren en staat bekend als een van de sterkste anabole steroide die je kan kopen. Anapolon staat wereldwijd bekend onder bodybuilders en atleten om zijn explosieve gewicht en massa bevordering, wat enorm snel al binnen 1 a 2 weken zichtbaar resultaat zal opleveren. Anapolon is een uiterst effectieve en redelijk goedkope anabole steroiden.
  Anapolon Kopen
  Anapolon is naast Testosteron en Dianabol een van de meest sterkste anabolen steroide te koop en daarom enorm populair onder bodybuilders en atleten. Het uiterst snelle effect van Anapolon op winst in spiermassa is zo groot dat het vrij eenvoudig is om 5 a 6 kilo in twee weken aan te kunnen komen. Het gemiddeld tot lage androgene effect in combinatie met de hoge anabole werking geeft een explosieve groei in spiermassa die je zal behalen met gebruik van Oxymetholone. Gebruikers van de anapolon methode profiteren tevens van het beschermende effect op de gewrichten zodat ze extra zwaar kunnen trainen.
  Anapolon Bestellen
  Let op! Anadrol/Anapolon/oxymetholone is een van de sterkste massabouwers onder de anabolen. Anapolon geeft zeer snel en zichtbaar resultaat, Anapolon is wel levertoxisch! Oxymetholone is niet geschikt voor beginners!

 2. ANAPOLON KUUR
  Oxymetholone is uiterst geschikt aan het begin van een kuur met langer werkende anabole steroiden zoals Deca. Omdat Oxymetholone geen invloed heeft op de androgene receptoren concureert het niet in combinatie met het gebruik van andere steroide die gericht zijn op opbouw van snel en veel spiermassa en uithoudingsvermogen.
  Indien je een Anapolon kuur gaat gebruiken zal het strikt en van korte duur moeten zijn. Voor het snel opbouwen van grote spiermassa’s is Oxymetholone een zeer sterk werkende anabole steroide, maar tevens ook een van de middelen met veel risico’s en schadelijk voor de lever, zoals vaak het geval is bij orale anabole steroïden. Oxymetholon op zich is niet meer levertoxisch als andere sterke anabole steroide, maar door het feit dat de dosering hoger ligt vermenigvuldigt het risico hierbij ook.
  Na een Anapolon kuur is het aan te raden om een goede nakuur met Nolvadex te nemen, omdat oxymetholone/ Anadrol een behoorlijk zwaar middel is.

 3. BIJWERKINGEN ANAPOLON (OXYMETHOLONE/ ANADROL)
  Een van de nadelige bijwerkingen van Anapolon is dat het vocht vasthoud (waterretentie) wat echter ook weer voordelen heeft want vocht smeert de gewrichten waardoor je op een comfortabele en pijnlose manier extreem zwaar kan trainen. Bij het gebruik van Oxymetholone is de vuistregel in het algemeen: 1 a 1,2 mg per kilo aan lichaamsgewicht. Om de reden dat Oxymetholone, anapolon oftewel Anadrol levertoxisch is raden wij aan om niet meer dan 1-2 tabletten van 50 mg per dag en niet langer dan 6 weken achter elkaar te gebruiken, met een uiterste maximum van 150 mg per dag voor 2 a 3 weken.

Comments are closed.