6 thoughts on “ANABOLEN PILLEN OF INJECTIES?

 1. SPUITEN OF SLIKKEN
  Er zijn verschillende anabole steroïden die je op verschillende manieren kan toedienen. Sommige anabolen komen alleen voor in pilvorm en vice versa. Het voordeel van anabolen pillen zijn dat je ze makkelijk kan innemen met een glaasje water, maar dat is meestal ook het enige voordeel. Het grote nadeel van anabolen pillen is dat het via je maag je lever passeert, de lever breekt een groot deel van de werkzame stoffen af voordat het in je bloed komt, waardoor je met oraal genomen anabolen vaak hogere doseringen moet nemen. En daar schuilt nou juist het gevaar! Door anabolen pillen krijgt de lever een flinke opdonder die op de lange termijn onherstelbare schade aanricht aan. Gezondheidsproblemen die je echt niet wil, daarom is het gebruik van anabolen pillen niet aan te raden.

 2. WAAROM ANABOLEN PILLEN
  Je hoort vaak dat anabolen pillen niet vermeden kunnen worden in een anabolenkuurtje omdat er dan te vaak geïnjecteerd moet worden wat weer onaangenaam is. Er worden dan vaak 1 of soms 2 onderdelen uit de kuur vervangen door pillen. In dat geval is het verstandig om dit soort kuurtjes kort van duur te houden en niet meer dan 1 keer per jaar te doen en zorgen dat je anabolen van goede kwaliteit zijn van een betrouwbare leverancier. Als je dan toch anabolen pillen gaat kopen kies voor pillen met milde bijwerkingen op de lever zoals Anavar en Turinabol of Primobolan. De beste en veiligste manier is anabolen injecteren.

 3. ANABOLEN INJECTEREN
  Anabolen pillen kan je beter zo veel mogelijk links laten liggen. Om sneller en veiliger resultaat te krijgen moet je dus anabolen injecteren. Sommige hebben iets tegen een injectie, helemaal als ze het bij zichzelf moeten doen. Zoek iemand die jouw anabolen injecteren kan, zorg er voor dat diegene weet wat die doet. Anabolen injecteren doe je niet zomaar, injecties toedienen zijn voorbehouden aan mensen die weten wat ze doen, zoals artsen en verpleegkundigen. Er kan namelijk veel misgaan met injecteren, verkeerd injecteren kan ernstige gevolgen hebben zoals ontstekingen tot aan hepatitis, je kan een zenuw raken waardoor je verlamd kan raken. Anabolen injecteren moet goed gebeuren, je wilt niet dat de anabolen direct in je bloedbaan komen, dat kan dodelijk zijn. Als je lucht meespuit kan je een longembolie oplopen. Kortom anabolen injecteren moet op een veilige manier gebeuren.

 4. ANABOLEN ONLINE
  De meest gangbare manier voor amateursporters om anabolen bestellen is in de plaatselijke sportschool, stap gewoon naar de grootste bodybuilder en vraag op een subtiele wijze of hij iemand weet waar jij je anabolen kan kopen. Op het internet zijn legio websites te vinden waar je ze zo anabolen online kan bestellen, in Nederland of buiten Nederland. Het gevaar schuilt hier dat je eigenlijk niet meer weet wat je koopt, je kan makkelijk bedonderd worden en fake anabolen kopen of nog erger onzuivere of zelfs anabolen die niet voor mensen geschikt zijn maar voor dieren. Anabolen online bestellen wordt tegenwoordig veel gedaan omdat het vrij ananiem gedaan kan worden, er zijn genoeg websites op internet waar anabolen te koop staan maar er zijn weinig betrouwbare

 5. ANABOLEN INTRAMUSCULAIR SPUITEN
  Anabolen dienen diep in het spierweefsel geïnjecteerd te worden. Een Subcutaan (onderhuidse) injectie is niet voldoende je zal anabolen intramusculair ( in het spierweefsel) moeten injecteren? Op zich is dat niet zo heel moeilijk. Het makkelijkst is om het in een van je grote bilspieren, bovenbenen of schouders te zetten. Deze plekken zijn vrij makkelijk te bereiken en er lopen niet al te veel grote bloedvaten, dus de kans dat het misgaat is daar het kleinst. Span de huid, nadat je het goed hebt gedesinfecteerd met een doekje met alcohol, met je vrije hand zodat de huid wat strak staat. Druk de naald loodrecht in de prikplek. Niet te hard, niet te zacht. Gewoon doorduwen tenzij het pijn doet. Daarna moet je aspireren, aspireren is de spuit een stukje terug trekken nadat deze in het spierweefsel zit om er zeker van te zijn dat er geen bloed meekomt. Als er bloed in de spuit zit, dan zit de naald in een ader of bloedvat. Probeer het dan op een andere plaats. Als de naald goed in het spierweefsel zit langzaam de spuit leegspuiten. Doekje met alcohol bij de naald houden en de naald weer uit de huid trekken. Daarna de prikplek even deppen met het doekje met alcohol om alles weer te desinfecteren.

Comments are closed.